Hur man återställer osparat Word-dokument

How to Recover Unsaved Word Document

Visste du att Hur man återställer osparat Word-dokument?. Om NEJ, är det här inlägget bara för dig. Datorer verkar numera synonyma för livet. Det är Windows som är operativsystemet och som har drivit våra liv också medan Microsoft Office gör det lättare för människor att bära kontoret tillbaka till hemmet. Utan tvekan lever vi i datorer och har använt det hela våra liv, men ibland gör det svårt för oss att göra det med en enkel uppgift. Tänk på att skriva en 25-sidig uppsats om Microsoft Word för ditt skolprojekt och den bärbara datorns batteri tar slut innan du sparar det.

Hur man återställer ett osparat Word-dokument

Vi har fått många frågor som “Hur återställer jag inte sparade Word-dokument 2016?” eller “Återställ osparat Word-dokument? ”. Så vi bestämde oss för att ägna den här artikeln till personer med sådana frågor så att nästa gång om de inte kan spara sitt dokument på Microsoft Word åtminstone inte kommer att ha svårt att återställa det. Vi ber läsarna att följa stegen nedan:

    Öppna Microsoft Word på din dator för att återställa det osparade Word-dokumentet. Klicka på Fliken Arkiv och välj Info. Detta tar dig till en annan skärm och du ombeds att klicka på Hantera dokument -knappen längst ner på skärmen.Hur man återställer icke sparat Word-dokument
    En rullgardinslista följer. Du kan gå vidare och välja Återställ osparade dokument alternativ från listrutan. En dialogruta öppnas på skärmen som består av en lista över alla återställbara osparade Word-dokument. Klicka på Word-filen du behöver för att återställa följt av ett klick på “Öppna” alternativ längst ned på skärmen. Den önskade Word-filen öppnas för dig på skärmen och högst upp visas en banner som föreslår att du sparar filen. Klicka på Spara som knappen och filen sparas framgångsrikt åt dig.

Således har du framgångsrikt lärt dig att återställa ett osparat Word-dokument. Vi hoppas att vi kunde lösa din fråga angående “Hur återställer jag ett osparat Word-dokument?”, “Hur återställer jag osparat Word-dokument 2016?” eller “Återställ osparat Word-dokument?” på bästa möjliga sätt. Nästa gång någon glömmer att spara sitt Word-dokument är det dags att visa upp dina nyinlärda tekniska färdigheter.

Slutsats

Se till att du gillar, kommenterar och delar den här artikeln med dina vänner, kollegor och släktingar. Vi skulle gärna höra en recension från dig. Om du vill att vi ska skriva om någon av dina frågor ber vi dig att posta din fråga i kommentarrutan och vi kommer att se till att vi får något på webbplatsen så snart som möjligt för att lösa din fråga.