Hur man fjärrstyr en Android-telefon med en annan

How To Remotely Control One Android Phone with Another Using Apps

Android-enheter ger hundratals fantastiska funktioner till sina användare. Vissa funktioner som att överklocka enheten, använda speciella appar etc kräver att enheten är rotad. Här har vi listor över topp 10 bästa appar för att styra en Android med en annan.

Så här fjärrstyr du en Android-telefon med en annan med hjälp av appar

Medan vissa funktioner är sådana att de inte kräver att enheten ska vara rotad eller något särskilt tillstånd att köra. Ibland kan du stöta på situationer där du bara inte kan förklara stegen att utföra på en Android-enhet för att lösa ett visst problem för den person som söker hjälp från dig men du kan visa stegen på en enhet för att förklara stegen eller om du inte kan förstå genom en persons beskrivning av vad som visas på skärmen eller kanske du upplever ett svar skärm eller ett problem med din beröring.

Föreställ dig hur underhållande det skulle ha varit om du kunde se och styra skärmen på en annan Android-enhet från din Android-enhet! Om du föreställer dig detta blev din fantasi bara verklighet! Android-enheter stöder appar som TeamViewer, ScreenShare etc som låter dig visa och styra skärmen på Android-enheten som du är ansluten till.

Stegen för att ställa in förbindelse mellan de två enheterna är enkelt och snabbt. När enheterna är anslutna kommer du att kunna se och styra skärmen på den andra enheten som är ansluten.

Så låt oss ta en titt på de olika apparna och stegen som krävs för att upprätta en anslutning mellan de två enheterna som använder dessa appar som hjälper dig att visa och styra skärmen på andra Android-enheter med din Android-enhet.

# 1 TeamViewer

Det här är den mest populära appen som finns tillgänglig i Google Play Store gratis, som används för att styra en Android-enhet från en annan Android-enhet. Allt du behöver är TeamViewer-ID: t från QuickSupport-appen och ange det i ‘TeamViewer-ID‘ fält. Tryck sedan på knappen ‘Fjärrkontroll’ placerad under fältet. Du kommer då att vara ansluten och ha full kontroll över enheten du är ansluten till på nolltid.

[appbox googleplay com.teamviewer.teamviewer.market.mobile&hl=de]

Funktioner i TeamViewer:

Få åtkomst till tangentbordets funktioner Åtkomst till datorer bakom de bästa proxyservrarna och brandväggarna Överför filer i båda riktningarna (Upp och Ner) Säkerhet är standard som högintuitiv pek- och kontrollgester Ljud- och videoöverföring.

Läs också: Hur man överför låtar / videor från iOS (iTunes) till Android

# 2 Gå med. Jag

Du kan hålla online-möten, dela skärmar med den här appen. Om du vill dela din skärm med mötesmedlemmarna är allt du behöver göra att trycka på den orange knappen som börjar dela din skärm med mötesmedlemmarna. När de är anslutna kommer mötesmedlemmarna att kunna se vad som finns på enhetens skärm. Du kan skapa din egen personliga länk här.

[appbox googleplay com.logmein.joinme&hl=de]

Funktioner:

Dela skärm från Android-telefon eller surfplatta Ställ in din egen bakgrundsbild. Byt presentatörer under möten

# 3 RemoDroid

Den här appen är tillgänglig i Google Play Store som hjälper till att styra en Android-enhet med en annan Android-enhet. Men det är fortfarande i sitt betatillstånd vilket innebär att det finns några buggar och inte är kompatibelt med alla enheter. Det fungerar dock med de flesta Android-enheter. Först och främst kör appen på båda enheterna. Du kommer att märka två alternativ, nämligen ‘ström‘och’ansluta. ‘ Se till att båda enheterna är anslutna till samma WiFi. Med strömalternativen kan du styra en annan Android-enhet medan anslutningsalternativet gör att din enhet kan styras från en annan Android-enhet.

[appbox googleplay de.im.RemoDroid&hl=de]

Funktioner:

Fjärrkontroll Dela WiFi och 4G Support Screen Sharing Multiple Connection Managment Applet Support för internetanslutningar

Fjärrkontroll för surfplatta # 4

Den här appen är tillgänglig i Google Play Butik som ska laddas ner på båda enheterna. Slå sedan på Bluetooth på båda enheterna och starta appen på båda enheterna. Anslut sedan båda enheterna via Bluetooth. Ställ sedan in en enhet som fjärrkontroll och den andra som ingång. Således kommer du att kunna använda en enhet som fjärrkontroll och en annan som ingång.

[appbox googleplay com.tournesol.tabletremote&hl=de]

Funktioner hos Tablet Remote:

Nu kan du ansluta enheter med Wifi! Åtgärda ett problem med skärmstorleken för Android 4.0+ och de visuella effekterna bör vara lite smidigare på surfplattan. Lade till mörk bakgrundsinställning. Fjärrkontrollen Gamepad har lagts till.

Läs också: 25+ bästa techhacks någonsin | Måste prova Life Technology Hacks

# 5 ScreenShare (telefon)

Båda enheterna behöver den här appen för att installeras som är tillgänglig i Google Play Store. ScreenShare-webbläsaren eliminerar behovet av att båda enheterna ska anslutas via samma WiFi. Du kan enkelt styra en Android-enhet via din Android-enhet med den här appen.

[appbox googleplay com.springdesign.screenshare.browser.client&hl=de]

Funktioner i ScreenShare:

Dela fjärrenhetsinnehåll. Trådlös mediedelning, appar med dubbla skärmar, tvåvägs ingångsströmning eller strålning, Air Droid och AirPlay. ScreenShare-arrangören kan låta dig dela och spela upp telefoninnehållet.

# 6 AirDroid: Fjärråtkomst till en Android via PC och en annan Android

AirDroid är en av de bästa apparna för att fjärrhacka eller styra alla Android-enheter från Android och PC enkelt. Det ger åtkomst till och hanterar din Android-mobiltelefon eller surfplatta från alla Windows, Mac eller på nätet trådlöst. Den här AirDroid-appen är helt gratis att ladda ner och använda. Gå och ladda ner den här appen och börja överföra filerna mellan dina enheter och dela den med dina vänner.

[appbox googleplay com.sand.airdroid&hl=en]

Funktioner:

Meddelande Spegel Säkerhetskopiering och synkronisering SMS- och kontakterhantering AirIME Spela skärmdump Hastighetsökning Andra funktioner för telefonhantering (endast webbklient)

Läs också: Hur man rotar Xiaomi Redmi Android-telefoner med eller utan dator

# 7 An2An Remote

Med den här appen kan du använda en Android-enhet för att fjärrkontrollera en annan Android / PC-enhet via Bluetooth eller WiFi / nätverk. Du kan använda din Android-telefon som ett trådlöst tangentbord / mus / pekskärm eller omdirigera fysiskt tangentbord / mus / styrenhet för att rikta in enheten. Låt oss gå och prova den här appen för att hacka eller fjärrstyra en Android-enhet med en annan.

[appbox googleplay com.locnet.an2an.demo&hl=de]

Funktioner:

Din Android-skärm blockeras inte av tangentbordet på skärmen. Förvandla det trådbundna tangentbordet / musen / styrenheten till trådlöst. Använd pekskärmsappar på enheter som inte har någon fysisk pekskärm.

# 8 AIO Remote

Du kan styra alla applikationer på din dator via WIFI, Bluetooth genom att skapa dina helt anpassade anpassade fjärrkontroller. Du kan styra en annan Android-enhet (Beta)

[appbox googleplay com.allinoneremote&hl=de]

Funktioner:

Kontrollera PC, styra en annan Android-telefon / surfplatta (Beta). WIFI och Bluetooth stöds. Windows, Linux och Mac stöds. Avancerad anpassad fjärrdesigner låter dig skapa anpassade fjärrkontroller för att styra alla appar någonsin. Möjligheterna begränsas endast av din fantasi! Dela dina skapade fjärrkontroller med alla användare runt om i världen med vårt online-anpassade fjärrkontrollgalleri.

# 9 Android VNC Viewer

Om du redan försöker installera Kali Linux eller Backtrack 5 i din Android! då vet du redan om VNC Viewer, för VNC Viewer spelar den bästa rollen i processen för Linux-installation i android, så nu har de lagt till en fantastisk funktion i den, nu kan du också komma åt någon enhet på distans med hjälp av VNC Viewer, och du kan njut av många andra saker i VNC Viewer eftersom det nu har tangentbord och muskontroll som är fantastisk funktion.

[appbox googleplay android.androidVNC&hl=en]

Funktioner:

Ansluter till de flesta VNC-servrar: inklusive TightVNC, RealVNC på Win och Linux, x11vnc och Apple Remote Desktop på OS / X. Massor av anpassningsbara funktioner låter dig anpassa hur din enhet styr kartan till kontrollerna på skrivbordet. Sparar skickad text från session till session (valfritt; det finns en ny knapp för att skicka text utan att komma ihåg den)

# 10 Mysms SMS Text Messaging Sync

[appbox googleplay com.mysms.android.sms&hl=en]

Läs också: Hur man återställer permanent raderade filer från datorn (alla Windows)

Sammanfatta: Dessa är de Topp 10 appar för att styra en Android med en annan Android eller PC, så steg som ska följas för att styra och visa skärmen på en annan Android-enhet med din Android-enhet. Apparna är gratis att ladda ner och stegen är ganska enkla att följa. nu hjälper dessa appar dig att fjärrstyra vem som helst på enheten gratis och enkelt, och om du gillar den här artikeln, glöm inte att dela den med dina vänner. Och om vi saknade någon app, låt mig veta via kommentar 🙂