Hur man gör Android-telefon som PC-mikrofoner

How To Make Android Phone As PC Microphones (Top Apps)

Datormikrofoner används ofta av människor när de chattar på webbplatser som Skype och för ljudinspelning etc. Mikrofoner är en viktig del av datorerna som kostar högt.

Hur man gör Android-telefon som PC-mikrofoner (toppappar)

Det kan hända att du av misstag bryter din mikrofon eller så slutar det plötsligt att fungera. Saker kan förvärras om du omedelbart behöver spela in ljudet på din dator för att få gjort viktigt arbete. Att få en ersättare omedelbart är inte möjlig om du inte har en reserv. Det kan också kosta dig en hel del pengar. En tillfällig och billig lösning på ditt problem är att använda din Android-enhet som en mikrofon för din dator.

Du kan lita på den här lösningen tills du byter ut den trasiga mikrofonen eller får en ny. Du får också tid att kontrollera datorns mikrofon av en reparatör så att du vet vad som är fel med mikrofonen och om den kan repareras eller om du behöver skaffa en ny.

Det finns många olika sätt på vilket du kan utnyttja din Android-enhet som datorns mikrofon. De viktigaste klassificeringarna baseras på trådlös anslutning och anslutning med tråd.

Så efter att ha diskuterat allt detta, låt oss ta en titt på metoderna och stegen som tillfälligt kommer att konvertera din Android-enhet till datorns mikrofon för att hjälpa dig med ditt arbete och få igenom den tid som krävs för att reparera eller byta ut datorns mikrofon.

# 1 mikrofon: Att göra Android-telefon som PC-mikrofonerHur man gör Android-telefon som PC-mikrofoner (toppappar)

Steg 1: Sök efter en app med namnet ‘Mikrofon‘i Google Play Store och installera den här appen endast på din Android-enhet.

[appbox googleplay net.bitplane.android.microphone&hl=en]

Steg 2: Anslut sedan din enhet till datorn via 3,5 mm hankontakt / hörlursuttag. Se till att din ljudkabel är ansluten till datorns mikrofoningång.

Steg 3: Starta sedan appen du installerade på din Android-enhet. Det är allt du behöver göra för att kunna använda din Android-enhet till datorns mikrofon.

Steg 4: Den är nu redo att upptäcka din röst och använda den enligt dina krav. Detta är det enklaste och snabbaste sättet att konvertera din Android-enhet till en dators mikrofon.

Läs också: De bästa 30+ rotapparna måste ha på din rotade Android 2017

# 2 WO Mic-appHur man gör Android-telefon som PC-mikrofoner (toppappar)

[appbox googleplay com.wo.voice&hl=en&hl=de]

För trådlös / USB-anslutning mellan din Android-enhet och datorn kan du använda en app som heter ‘WO Mic“som är tillgängligt i Google Play Store gratis och det är också tillgängligt för datorer. Den betalda versionen eliminerar annonserna och ger en bättre ljudkvalitet. De trådlösa anslutningarna kan upprättas via Bluetooth och WiFi.

Steg 1: För att ansluta din enhet till din dator via Bluetooth måste du slå på Bluetooth både på din Android-enhet och på din dator.

Steg 2: Koppla sedan ihop din Android-enhet med din dator. Starta sedan appen på din Android-enhet och gå till “Inställningar> transport” och välj ‘Blåtand‘. Du kan också välja ljudkälla.

Steg 3: Gå sedan tillbaka till huvudskärmen och tryck på startalternativet för att starta WO Mic. Starta sedan appen på din dator och tryck på anslutningsalternativet. Enheten ansluts automatiskt när du parade dem via Bluetooth. Om den inte ansluter, kontrollera om din Android-enhet är ihopparad med datorn eller inte. Om inte, para ihop dem via Bluetooth.

Steg 4: När din enhet har valts, tryck på ‘OK‘alternativ som tillfälligt konverterar din Android-enhet till din dators mikrofon.

Läs också: Så här fjärrstyr du en Android-telefon med en annan med hjälp av appar

Alternativ metod:

Du kan också ansluta din Android-enhet till din dator via WiFi. För att göra det måste du först ansluta din Android-enhet till din dator via WiFi. Starta sedan appen på din Android-enhet och gå till Inställningar och välj WiFi-alternativ i transportalternativet.

Starta sedan appen på din dator och klicka på anslutningsalternativet och välj WiFi-alternativ i det. Skriv sedan in adress du ser ovanför mikrofonikonen i appen. Det är allt! Din enhet har nu konverterats till en tillfällig mikrofon för din dator.

Steg 1: Starta sedan appen på din Android-enhet och gå till Inställningar och välj WiFi-alternativet i transportalternativ. Starta sedan appen på din dator och klicka på anslutningsalternativet och välj WiFi-alternativ i den.

Steg 2: Skriv sedan in adressen du ser ovanför mikrofonikonen i appen. Det är allt! Din enhet har nu varit framgångsrikt omvandlas till en tillfällig mikrofon för din dator.

Steg 3: För USB-anslutning, anslut din Android-enhet till din dator med ett 3,5 mm-uttag eller en aux-kabel. Starta sedan appen på din Android-enhet och gå till Inställningar >> transport och välj USB som anslutningsmetod. Du kan ändra ljudkällan som är inställd på mikrofon som standard. Starta sedan appen på din dator och tryck på anslutningsalternativet och välj USB-alternativ.

Gjort! Enheten är nu en tillfällig mikrofon för din dator.

Läs också: (5 metoder) Så här ändrar du Android-teckensnitt utan rot 2017

Sammanfatta: Metoderna ovan kommer säkert att lösa ditt problem tillfälligt, men en Android-enhet som förvandlas till en dators mikrofon kan aldrig ersätta en äkta datormikrofon permanent. Det finns också olika andra appar tillgängliga som gör detsamma för dig. Men de grundläggande förfarandena är desamma. Mikrofonen som nämns ovan appar och steg kommer säkert att hindra dig från att gå till någon annan app för att få din uppgift klar.