Hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone

Hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone

[dropcap]L[/dropcap]och ta en titt på metoden för att få en bättre spelupplevelse på din iOS-enhet genom att prova en cool iOS-app som kommer att öka spelprestandan och du kan njuta av avancerad spelupplevelse på din enhet genom att följa hela artikeln som diskuteras precis nedan. vi är här med guiden som hjälper dig att öka din spelprestanda på din iOS-enhet. Och du kan enkelt njuta av den riktiga spelupplevelsen. Så ta en titt på den fullständiga guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Som vi alla vet älskar alla att spela spel på sin smartphone. Därför föredrar mer än miljontals mobilanvändare alltid att köpa spelsmartphones som kan hantera tunga spel med stor lätthet. Smarttelefoner kommer och bleknar på nolltid och varken spel. Men en sak som alla smarttelefonanvändare vill ha i sitt spel är bättre spelprestanda eftersom ibland enheter börjar släpa och att spelen som spelas på dem och detta kan förstöra spelupplevelsen och det är riktigt kul. Det kan finnas många anledningar som leder till låg spelprestanda och som verkar vara vanligt i iPhone med avseende på deras användningstid, och det är därför vi är här med guiden som hjälper dig att öka din spelprestanda i din iOS-enhet. Och du kan enkelt njuta av den riktiga spelupplevelsen. Så ta en titt på den fullständiga guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Hittills måste du ha läst massor av guider som kan hjälpa dig att förbättra prestandan på din iPhone och för det mesta fungerar få av dem eftersom ibland administratörer lägger alla metoder de fick och då blir användare förvirrade. Så den där saken kommer jag inte att göra här eftersom jag bara listar de metoder som fungerar för dig och spelprestanda kommer också att öka med detta och du kan njuta av avancerad prestanda för spel på din iPhone. Så nedan är metoden du behöver prova.

Läs också: Hur man anpassar funktionerna hos Airpods i iPhone

Hur man kan förbättra spelprestandan på din iPhone

Metoden är ganska enkel och enkel och du behöver bara använda en programvara på din Mac som hjälper dig att enkelt rensa upp onödiga filer från din iPhone och du kan njuta av den goda spelupplevelsen. Så följ upp metoderna nedan för att fortsätta.

Läs också: Hur man anpassar funktionerna hos Airpods i iPhone

# 1 Sök efter uppdateringar

Tja, om du har en för gammal smartphone kan installation av den senaste iOS-versionen sakta ner det. Men om du känner att din iPhone kommer att hantera den nya uppdateringen och kommer att göra mer bra än att skada, kan du gå för det. Du måste gå igenom Inställningar> Allmänt> Programuppdatering för att kontrollera om en uppdatering väntar eller inte. Ibland löser många problem att installera den senaste versionen och det kan påskynda din långsamma iPhone.

# 2 Stäng alla bakgrundsappar

Snabba upp iPhone

Du kan dubbelklicka på hemknappen för att visa de appar som körs. Om du märker några onödiga appar som körs i bakgrunden stänger du dem omedelbart. Vissa appar kör tyst på bakgrunden och förbrukar massor av telefonens resurser. Så innan du spelar något spel, se till att stänga alla icke-nödvändiga appar.

# 3 Stäng av automatiska appuppdateringar

Stäng av automatiska appuppdateringarStäng av automatiska appuppdateringar

Precis som ett Android-operativsystem uppdaterar iOS 7 också apparna automatiskt. Processen körs i bakgrunden och söker alltid efter appuppdateringar. Tja, det här är en användbar funktion, speciellt om du är en slags person som glömmer att uppdatera apparna. Det gör dock också enheten långsam. När appen automatiskt uppdateras saktar den ner enheten vilket leder till avbruten spelprestanda. Så om du vill öka spelprestandan på din iPhone rekommenderar vi att du stänger av de automatiska appuppdateringarna. Så gå till Inställningar> iTunes & App Stores. Stäng nu av “Appar” och “Uppdateringar”

# 4 Begränsa appar från att använda GPS

Begränsa appar från att använda GPSBegränsa appar från att använda GPS

Det finns många iPhone-appar tillgängliga i appbutiken som kontinuerligt spårar din plats vilket leder till ett prestandaproblem. Tja, det finns bara ett fåtal appar som behöver din platsinformation för att fungera ordentligt som Weather apps, Maps, etc. Så om du vill få bästa spelprestanda rekommenderar vi att du begränsar platsen med appar. Gå alltså till Inställningar> Sekretess> Platstjänster. Nu ser du en lista över appar som använder platstjänster. Stäng bara av de appar som du sällan använder.

# 5 Sänk ner grafiken

iPhone sakta ner fixiPhone sakta ner fix

Med iOS 7 introducerar Apple massor av visuella effekter. Dessa visuella effekter kan dock påverka spelprestanda. Så det bästa valet är att stänga av de onödiga visuella effekterna. Gå till Inställningar> Allmänt> Tillgänglighet. Under Tillgänglighetsinställningar, hitta och aktivera alternativet “Minska rörelse”.

# 6 Rensa din lagring

iPhone långsam fixiPhone långsam fix

Att frigöra intern lagring fungerar alltid för att påskynda en långsam smartphone. Det spelar ingen roll om du har en iPhone eller Android, om du frigör det interna lagringsutrymmet kan det påverka spelets prestanda. Du kan frigöra textmeddelanden, skräpfiler, musikfiler, foton etc. för att rensa lagringen.

Steg för att öka spelprestandan på din iPhone

Steg 1. Först och främst på din Mac måste du ladda ner och installera appen iPhone System Care Pro, den app som ska rengöra skräpfilen från din iPhone. Som med den här appen kan du:

Hitta och ta bort appkakor / cachar / temporära filer / kraschloggar permanent. Ta bort nedladdade temporära filer, foton cachar, användarlagringsfiler och iTunes Radio cache. Rensa alla osynliga tillfälliga filer som äter upp iPhone-lagring för att frigöra enormt utrymme.

Steg 2. Efter att du har laddat ner verktyget måste du starta verktyget och sedan ansluta din iPhone till din dator och välj sedan alternativet Speedup & Clean i din programvara eftersom det här är alternativet som kommer att städa upp dina enheter för de filer som kan sakta ner spelprocessen på din iPhone.

Hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhoneHur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone

Steg 3. Nu kommer du att se två alternativ, en snabbrengöring och en annan djupgrävning. Jag föredrar att gå med Dip-graven eftersom det kommer att leta efter varje fil på din iPhone och sedan rengöra den, utan tvekan kan det ta mycket tid att bli komplett, men det här hjälper dig att hitta varje skräpfil. Så gå till det här alternativet.

Hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhoneHur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone

Steg 4. När skanningsprocessen är klar ser du alternativet rengör nu alternativet där, när du klickar på det ser du rengöringsprocessen kommer att starta och detta tar inte mycket tid och all skräp och tillfälliga data på din telefon kommer att rensas och du kommer att se rengöringsprocessen.

Hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhoneHur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone

# 5 Det är det du är klar, nu måste du starta om din iPhone så att den kan uppdateras och nu startar spelen så ser du att eftersläpning inte kommer att finnas där och spelet blir smidigt.

Läs också: Hur man anpassar funktionerna hos Airpods i iPhone

Så den här guiden handlade om hur man kan förbättra spelprestanda i din iPhone, använd guiden och du kan enkelt rensa upp alla onödiga filer från din iPhone och det kommer att öka din spelprestanda och systemet kommer inte att ha några tillfälliga filer och det också med ett verktyg som kommer att rensa upp alla dessa filer. Hoppas att du gillar guiden, fortsätt dela med andra också eftersom andra också kan använda den här metoden. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta eftersom Techviral-teamet alltid kommer att vara där för att hjälpa dig med de problem som du kan möta när du implementerar den här guiden.