Hur man laddar ner videor från JW Player enkelt online i webbläsaren

How To Download JW Player Videos Easily Online on Browser

Hur man laddar ner JW Player-videor enkelt online

Det bästa med den här guiden är att du inte behöver installera några nya applikationer eller nedladdare för att faktiskt ladda ner JW-spelarvideor. Låter bra. Är det inte?

Ladda ner JW Player-videor: För alla som inte vet vad som är JW-spelare, låt mig berätta vad som är JW-spelare och hur de flesta strömmande webbplatser använder JW-spelare för att förse dig med sitt videoinnehåll. Om du känner till JW-spelare kan du hoppa över den här delen och gå direkt till vår nedladdningsguide. I den guiden visar vi dig hur du kan ladda ner JW-spelarvideor utan någon annan programvara och på ett enkelt sätt. Utan att slösa bort mer tid, låt oss faktiskt börja med den här artikeln.

JW-spelare är en Newyork baserat företag som hjälper webbplatser att vara värd för sitt videoinnehåll. De hjälper webbplatsägaren att bädda in videoklipp på sina webbsidor på ett enkelt sätt. JW-spelare blir mycket kända eftersom de är mycket effektiva i att använda resurserna på webbplatsen och ger också ett rent och enkelt gränssnitt för webbplatsägaren att ladda upp sitt innehåll.

JW-spelare tar full kontroll över ditt videoinnehåll och erbjuder många API som du kan komma åt ditt videoinnehåll på på olika sätt. När du delar din video på din konsol behöver du bara kopiera HTML-koden till din webbplats. Det är därför JW-spelaren används av många av de ledande nyhets- och tidningswebbplatserna. Nu har du en viss förståelse för fJW-spelare. Är det inte?

Missa inte: Hur man laddar ner videor från Voot på PC och Android


Adress nu elefanten i rummet, hur laddar jag ner videor från JW-spelare? Körde den här frågan i ditt sinne? Låt oss diskutera exakt vilka metoder vi kan ladda ner JW-spelarvideor från. Jag kommer att visa dig två olika metoder i detalj med hjälp av att du kan ladda ner videor från alla online-streamingwebbplatser. Låt oss titta på den första metoden.

Läs också: Acestream för MacOS – Hur man tittar på Acestream-kanaler och videor

Metod 1. ANVÄNDER GOOGLE CHROME / MOZILLA FIREFOX

Vad är webbläsaren du använder för närvarande? Är det Chrome eller Firefox? Nästan 90% av människors svar kommer från dessa två. . Det bästa med dessa två webbläsare är att de är extremt kraftfulla och har alla avancerade alternativ också. Så om du använder någon av dessa webbläsare behöver du inte installera något program för att ladda ner några onlinevideor. Följ guiden nedan för att börja ladda ner onlinevideor.

STEG 1: Starta webbläsaren du väljer (Chrome eller Firefox).

STEG 2: Navigera till din favorit streaming webbplats där du behöver ladda ner valfri onlinevideo.

STEG 3: Klicka på uppspelningsknappen för den videon i JW-spelaren på den sidan och vänta tills videon laddas helt.

Bild av: Silicophilic

STEG 4: När videon börjar spelas, tryck på pausknappen. Om du är på Google Chrome tryck Ctrl + Skift + I eller högerklicka på webbsidan och klicka Inspektera elementet.

Om du använder Firefox, högerklicka på webbsidan och välj visa webbinformation.

STEG 5: Efter det, om du är på krom, navigera till Nätverk och välj Media. Om du använder Firefox kan du direkt få Media knapp.

STEG 6: När du väl har gått in på mediasidan kan du se att några länkar slutar med .mp4 eller andra videotillägg.

Allt du behöver göra är att bara kopiera den videon URL och öppna webbadressen i en ny flik. När du har öppnat webbadressen på en ny flik börjar den automatiskt ladda ner din favoritvideo. Hej! Det är så enkelt är det inte? Så vad väntar du på? Navigera till din favoritwebbplats online och ladda ner dina favoritvideor.

Med den här metoden kan du ladda ner alla dina favoritvideor från JW-spelaren utan någon annan programvara eller tillägg i din webbläsare. Men om du inte vill hämta webbadressen till videon varje gång eller om du inte har några problem med att använda några andra nedladdare för att ladda ner onlinevideoen, får vi dig täckt av vår andra metod för nedladdning av JW-spelarvideor. Låt oss titta på den här metoden.

Läs också: Så här loggar du in Snapchat på din dator (Windows / MAC)

Metod # 2. ANVÄNDA INTERNET DOWNLOAD MANAGER (IDM):

IDM behöver ingen introduktion 🙂 Det är de mest använda nedladdningshanterarna på någon plattform. Om du någonsin brukade ladda ner stora filer kommer du definitivt att stöta på det här namnet. Är det inte? Om du fortfarande inte vet vad det här programmet är, är det ett enkelt program som låter dig ladda ner stora filer och ger dig en viss möjlighet som paus, bättre hastighet och tillförlitlighet.

Du kan också ladda ner alla onlinevideor som strömmar i webbläsaren. Den bästa delen av IDM är dess enkelhet och funktionalitet. Du kan ladda ner alla videor bara genom att trycka på en nedladdningsknapp om du ska använda IDM. Följ dessa steg för att ladda ner onlinevideor med IDM.

STEG 1: Ladda ner IDM från genom att söka i följande nyckelord på google

STEG 2: Öppna den körbara filen och installera IDM på din dator. Stäng alla dina webbläsare medan du gör detta. Hur man laddar ner JW Player-videor från vilken webbplats som helst

STEG 3: När du väl har installerat IDM på din dator får du en pop-up med nedladdningsvideo i varje onlinevideo du strömmar. Hur man laddar ner JW Player-videor från vilken webbplats som helst

Vilken metod gillar du mest? Vilka passar för dig meddela oss i kommentarsektionen.

Läs också: Hur vitlistar Googleupdate.exe för Windows 7/8/10

Slutsats:

Vi hoppas att efter att ha läst den här artikeln kommer du att lära känna utan att använda andra applikationer eller genom att använda IDM. Om du tycker att den här artikeln är till hjälp, dela den här artikeln med alla dina vänner och familj och hjälp oss att nå fler människor.

Har du frågor eller förslag? Team iTech Hacks är alltid öppna för förslag. Kontakta oss alltid med hjälp av kontaktsidan. Vi ser fram emot att läsa dina förslag. Vill du få artiklar som denna precis utanför dörren? Prenumerera på vårt e-postnyhetsbrev och få alla dina tekniska artiklar i din brevlåda. Tack så mycket för att du läste. Fånga er på nästa. Skål! 🙂