Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)

How to Send Text From Computer (4 Working Ways)

Om du är någon som arbetar på en dator, kommer du förmodligen att vilja stanna kvar på den datorn med så få avbrott som möjligt. Det viktigaste avbrottet är att stänga av enheter, vilket är något som många gör när de är mitt i ett SMS-samtal med en vän. Detta kommer att hämma din produktivitet, och det kan också vara irriterande när du måste skicka 50+ meddelanden fram och tillbaka. Här är de bästa metoderna och verktygen som låter dig skicka text från datorn direkt.

4 sätt att skicka text från datorn

Helst behöver du ett verktyg som gör att du kan skicka textmeddelandet från datorn. Lyckligtvis finns det några verktyg och metoder tillgängliga som du kan använda för att texta någon från din dator. Så, utan vidare diskussion, låt oss gå direkt till saken.

1. Text via en gratis SMS-webbplats

Om du söker på Internet finns det hundratals webbplatser som låter dig skicka ett SMS från datorn direkt. Men att använda webbplatser med gratis SMS har vissa begränsningar så att du inte kan få svar på meddelandena eller ibland måste du ge ditt e-postmeddelande för att få svar. Vissa webbplatser kräver också ett betalt medlemskap. Men att använda dessa gratis tjänster kan leda till oönskade annonser. Så var alltid försiktig när du väljer en gratis SMS-webbplats. en av de bästa platserna för att skicka text från datorn är Snabb SMS.

    Du måste helt enkelt registrera dig och logga in på webbplatsen.Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)

    Därefter trycker du på Skicka SMS och ange alla detaljer.Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)
    Det skickar ditt SMS framgångsrikt.Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)
    Du kan kontrollera beviset.Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)

2. Sms via e-post

Hur man skickar text från datorn (4 arbetssätt)

Vet du att du kan skicka meddelanden till andra via e-post?

Om inte! Följ sedan stegen nedan för att få idén att texta någon från din dator: –

Först och främst måste du veta din väns mobilnummer och operatörsleverantör för att kunna skicka SMS till honom via e-post. Efter det Kombinera bara din väns mobilnummer med en av följande domäner: –

För till exempel, om din väns mobilnummer är 012345678 och hans operatörsleverantör är AT&T, skicka bara e-postmeddelandet till 012345678@text.att.net. Men kom ihåg att ett längre meddelande kommer att delas upp i flera meddelanden och att standardmeddelandepriser gäller mottagaren.

3. Text från PC via Google Voice

Om du inte känner till din väns operatör, är Google Voice det bästa alternativet för att skicka ett gratis SMS från datorn. Med Google Voice kan du välja ett helt nytt nummer för att skicka sms från datorn utan kostnad. Förutom det har Google också några funktioner som röstsamtal, röstbrevlåda och transkribering av röstmeddelanden till text. Det bästa är att du inte ens behöver en fungerande internetanslutning för att skicka ett gratis meddelande från datorn.

4. Text från dator via TextFree-appen

TextFree är en gratis webbapp som låter dig skicka gratismeddelanden till alla som använder en smartphone. Det bästa är att du inte ens behöver ett nummer för att skicka meddelanden. Det ger dig ett gratis nummer för att skicka SMS till någon i världen. Att skicka textmeddelanden via TextFree-appen är gratis, men du måste betala om du vill ringa någon. Kort sagt, TextFree App är det bästa alternativet för att skicka gratis SMS från datorn tills du inte har något emot att använda ett annat nummer för meddelanden.

Slutsats

Det är allt! Ovan är de bästa lösningarna för att skicka gratis textmeddelanden till någon från din dator. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att få den nödvändiga informationen du letade efter. Om detta hjälpte dig lite kan du gärna dela det här inlägget med andra. Äntligen, om det finns några frågor kvar i ditt sinne, kontakta oss gärna via kommentarrutan.