Hur man tar bort lösenord från PDF-dokument

How to Remove Password From PDF Document

Hej vänner, genom den här artikeln visar vi dig hur du tar bort lösenord från PDF-dokument. I den här guiden har vi nämnt två olika metoder för att ta bort lösenord från pdf. Om du letade efter hur du tar bort lösenordsskydd från pdf och vill ta bort pdf-lösenord, har du hamnat på en rätt sida. För genom att följa nedanstående metod kan du enkelt ta bort ett lås från en pdf-fil.

Hur man tar bort lösenord från PDF-dokument

Utskrift är det enklaste sättet att ta bort lösenord från pdf-fil. Du måste skriva ut den lösenordsskyddade filen. Och du får en kopia av den filen utan något lösenord. Observera att detta trick bara fungerar om filen inte har några utskriftsbegränsningar. Här är stegen för att tillämpa denna metod.

    Först och främst, öppna Ge det lösenord som krävs för Pdf-filen. Klicka sedan på knappen Skriv ut i verktygsfältet.skriva ut pdf-fil

    Klicka nu på ändringsknappen. Du hittar den under Destination.ändra destination för pdf-fil
    Klicka på “Spara som PDF”. Klicka sedan på Spara. Ställ sedan in ett namn för den nya pdf-filen och välj en målmapp för att spara den. Observera att du bara kan utföra denna uppgift med Chrome-webbläsaren.

Den officiella metoden: Använd Adobe Acrobat Pro

Det finns en officiell metod för att ta bort pdf-lösenord eller ta bort lösenord från pdf. Denna metod inkluderar Adobe Acrobat Pro. Detta är en avancerad metod. Och en avancerad lösning för personer som letade efter hur man tar bort lösenord från pdf eller hur man tar bort lösenordsskydd från pdf.

Eftersom Adobe Acrobat Pro är en avancerad programvara, betyder det att du måste betala något belopp för att få den här programvaran. Och eftersom det är en Adobes programvara är det nog att veta att den är 100% säker och pålitlig. Det kan hjälpa dig att ta bort pdf-lösenordet, även om filen har utskriftsbegränsningar. Du får en veckas gratis provperiod för denna programvara.

För att använda denna metod måste du följa nedanstående instruktioner.

    Först och främst öppnar du den lösenordsskyddade filen i Adobe Acrobat Pro. Skriv nu lösenordet och öppna det. Du kommer att se en låsikon till vänster. Klicka på det. Klicka nu på alternativet Behörighetsdetaljer. Eller Gå till Arkiv >> Egenskaper >> Säkerhet. Klicka sedan på alternativet Säkerhetsmetod. Och välj sedan Ingen säkerhet. Och klicka ok. Klicka igen på Arkiv och välj Spara för att spara ändringarna. Med detta tas ditt lösenord bort från filen.

Så det här var de två metoderna för att ta bort lösenord från Pdf-fil. Den första är helt gratis. Och den andra är en betald. Den andra metoden är en avancerad metod så du betalar lite för att använda den.

Slutord

Äntligen vill jag tacka er alla för att ni besökte här. Fortsätt besöka här för fler uppdateringar. Dessutom kan du ställa dina frågor i kommentarsektionen. Du kan också skicka din feedback för den här webbplatsen. Och glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner och kollegor på sociala medier.