Hur tar jag bort Instagram-kontot permanent eller tillfälligt?

How to Delete Instagram Account Permanently or Temporarily?

Ta bort Instagram-kontot permanent: Instagram är en av de ledande Android- eller iOS-apperna för sociala medier som har olika funktioner för bild- och videodelning. Idag investerar Instagram möjligen miljoner dollar i sin annons. Nu kan du komma åt både Instagram- och Facebook-konto med en enda inloggning. säg bara ett konto för båda apparna.

Hur tar jag bort Instagram-kontot permanent eller tillfälligt?

Vi vet alla att hur Instagram förändrade våra minnen för att dela sätt. Tidigare är Facebook den enda plattformen som delar våra bilder, videor och allt. Men nu har Facebook utvecklat en separat plattform för delning av foton med namnet “Instagram“. Instagram har förändrat hur vi håller oss uppdaterade med vänner, familj, kontor, kändisar och rykten. Men många av oss Vill inte att stanna längre på en sådan plattform där dina privata data kan delas av dig själv felaktigt eller av någon annan. Så vad ska man göra? För det har vi en bra lösning för dig. Du kan antingen “Ta bort ditt Instagram-konto tillfälligt”Eller”Ta bort Instagram-kontot permanent ”. Valet är ditt!

Hur som helst, oroa dig inte! Vi har delat båda sätten att ta bort Instagram-konto. Men innan vi kommer till huvudämnet (om du är nybörjare) ville vi bara sätta lite ljus på Instagram-historien och några större Instagram-fakta och deras policyer som du borde veta om innan du börjar skapa ett nytt “Instagram-konto”

Instagram-fakta

Instagram-fakta

Systrom grundade Instagram och, senare, videodelningstjänsten för sociala nätverk Instagram med Mike Krieger i San Francisco, Kalifornien. Namnet “Instagram”Kommer från orden”omedelbar”Och”telegramSenare köpte Mark Zuckerberg 2012 officiellt Instagram för 1 miljard dollar.

40+ miljarder foton / videor har hittills laddats upp på Instagram. De mest populära hashtags på Instagram är #Love, #Instagood, #Me, #Cute och #Follow

Policy för delning av Instagram-foton:

Instagram gör regelbundet ändringar i sin policy och användningsperiod. Vi rekommenderar starkt att du först läser deras integritetspolicyer för att se till att du publicerar rätt innehåll och icke-våldsamma saker som P $% N och alla sådana saker.

Läs också: Hur man kör flera Instagram-konton på Android och iPhone

Steg 1. Först måste du logga in på din Instagram från vilken säker webbläsare som helst.

Hur inaktiverar du ditt Instagram-konto tillfälligt?Logga in

Steg 2. Efter framgångsrikt inloggad, titta på skärmens övre högra hörn, klicka eller tryck på ‘Min profil

Hur inaktiverar du ditt Instagram-konto tillfälligt?Redigera profil

Steg 3. Klicka på “Redigera profil” i avsnittet Min profil. Därefter klickar du på längst ned på redigeringsskärmen Inaktivera mitt konto tillfälligt.

Hur inaktiverar du ditt Instagram-konto tillfälligt?Inaktivera mitt konto

Du är färdig! Du har tagit bort ditt Instagram-konto tillfälligt. Men nästa gång om du vill öppna ditt konto kan du logga in med ditt användarnamn och lösenord så öppnas det utan problem.

Läs också: Hur man laddar ner foton / videor från Instagram + Öka följare

Är du matad av Instagram? Svaret kan vara ja! det är ditt val att radera det PERMANENT. I den här andra metoden får du lära dig hur du permanent tar bort din profil från Instagram.

Steg 1. Först måste du öppna den här länken till “Ta bort Instagram-konto”. Då måste du logga in på ditt Instagram-konto från vilken webbläsare som helst. (endast logga in via webbläsaren)

Hur tar jag bort ditt Instagram-konto permanent under 2017?Radera ditt Instagram-konto permanent?

Steg 2. Efter att ha loggat in i länken ovan. Instagram kommer att ställas en fråga ‘Varför raderar du ditt Instagram-konto?‘, Där behöver du bara välja orsaken till att du raderar ditt Instagram-konto.

Steg 3. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på

Läs också: Hur man rengör Android genom att bli av med onödiga filer

Sammanfatta: Där har du det, killar. Så det är så du enkelt kan ta bort / ta bort / inaktivera ditt Instagram-konto permanent och tillfälligt Om du har bestämt dig för att flytta ut från Instagram för alltid eller för kort tid så är det här alla steg du behöver följa. Jag hoppas att du gillar den här artikeln och om du tycker att den här handledningen är till hjälp, glöm inte att dela den med dina vänner.