I Google vs. Fortnite förlorar alla (Premium)

I Google vs. Fortnite förlorar alla (Premium)

I Google vs. Fortnite förlorar alla (Premium) – Thurrott.com

Premie

När Epic Games meddelade att det skulle gå förbi Play Store för att släppa Fornite på Android, insåg det förmodligen inte att det hade förklarat krig mot Google. Men det gjorde det. Och det resulterande nedfallet mellan dessa två företag skadar alla som använder Android.

Det är också ytterligare ett exempel på Googles heligare än du-attityd när det gäller att släppa säkerhetsinformation. Och för all integritet och datainsamling kontroverser som omger denna online jätte, är det beteende som stör mig mest.

Med teknik som formar vår vardag, hur skulle vi inte kunna gräva djupare?

Thurrott Premium levererar ett ärligt och grundligt perspektiv på den teknik vi använder och förlitar oss på varje dag. Upptäck djupare innehåll som Premium-medlem.

Bli premiummedlem Skapa ett gratis konto Stäng inloggningsformuläret

Logga in på Thurrott.com Eller

Hej där … din annonsblockerare visas.


Du är inte här för annonser. Vi förstår. Men annonser hjälper oss att hålla lamporna tända. Och du kan stödja vår journalistik genom att utnyttja ett av dessa alternativ:

Registrera dig för ett gratis Thurrott.com-konto nedan så kan du ad-blockera efter eget hjärta. Eller om du inte vill ha ett konto kan du placera Thurrott.com i din annonsblockerares vitlista. Oavsett vilket du väljer, tack!