Insta360 EVO: 5,7K 3D eller 360 ° kamera? Den fälls upp och gör båda! (Foto)

 Insta360 EVO: 5,7K 3D eller 360 ° kamera?  Den fälls upp och gör båda!  (Foto)

Möt EVO: Insta360: s fällbara kamera tar 180 3D och 360

Insta360 lanserade idag EVO, ett revolutionerande sätt att fånga livets bästa stunder. En snabb vikbar kropp gör att EVO kan omvandla mellan två fotograferingslägen, en för att fotografera verklighetstrogen 180-graders 3D-innehåll och en för uppslukande 360 ​​som fångar varje vinkel på en gång.

Insta360 tillkännagav också två nya tekniker som gör det lättare än någonsin att återuppleva minnen i 3D.

Insta360 VR, en ny app för Oculus Go och Samsung Gear VR, låter dig ansluta EVO till ett headset för strömlinjeformad trådlös uppspelning och överföring. HoloFrame är ett specialdesignat telefonskärmskydd som låter dig titta på 3D-foton och video med blotta ögat. Det är enkelt, imponerande och känns som magi.

EVO är kompatibel med både iOS och Android och kan beställas idag via Insta360.com, B&H Photo Video och utvalda återförsäljare över hela världen.

Återupplev vad du älskar.

Vi kommer ihåg upplevelser i tre dimensioner, och för att helt fånga ett ögonblick måste en kamera göra detsamma. Oavsett om det är ett barns första steg, en semester en gång i livet eller en träff med vänner – det finns inget mer transportmedel för att återuppleva en upplevelse än att känna sitt fulla djup.

EVO gör det enkelt att odödliggöra de ögonblick som spelar roll. Fäll upp sina dubbla linser, tryck på avtryckaren och EVO fångar verkligheten precis som vi ser den. 5.7K 180 3D-video och 18 MP 180 3D-foton betyder att både detaljer och djup står upp till verkligheten.

Livet allt in.

Vissa upplevelser är så rika och oförutsägbara – eller de kräver så mycket av vår uppmärksamhet – att det är omöjligt att välja bara en riktning för att rikta en kamera.

Det är där 360-inspelning är till nytta. Vik EVO så att dess linser är rygg mot rygg och det tar 5,7K 360-video och 18 MP 360-foton, så att användarna fångar alla vinklar och aldrig missar ett skott.

360-innehåll kan spelas upp på ett headset eller omramas med EVO: s intuitiva redigeringsapp för att slå in de bästa ögonblicken.

Två nya sätt att spela.

Innehåll fångat på EVO kan spelas upp på vilket VR-headset som helst, vilket möjliggör 3D-nedsänkning. Med den nya Insta360 VR-appen kan användare också ansluta en Oculus Go eller Samsung Gear VR direkt till EVO för omedelbar uppspelning och filöverföring.

Det finns dock tider när ett headset inte är praktiskt eller när det är lättare att dela ett ögonblick med vänner och familj genom att helt enkelt öppna det på en telefon som vi brukar göra. Det är tanken bakom den innovativa HoloFrame, som möjliggör uppspelning av 3D-innehåll med blotta ögon direkt från en smartphone – inga glasögon behövs.

HoloFrame dyker rakt över en smartphone-skärm (tänk ett omvänd telefonfodral). Sedan öppnar användarna sin favorit 3D-bild eller video i EVO-appen. Under uppspelning använder appen ögonspårning för att anpassa sig till tittarens blick och visa en bild som får verklighetstrogna tre dimensioner i deras siktlinje. Det är ett banbrytande sätt att uppleva 3D-innehåll som måste ses för att man ska tro.

HoloFrame säljs separat idag för iPhone-modellerna X, XS, XS Max och XR, med ytterligare versioner för Samsung Galaxy S8, S8 +, S9, S9 + och Note 8-modeller kommer snart.

180 3D att gå.

Bra stabilisering är viktigt för både 360 ​​och 180 3D-innehåll, särskilt när det visas i ett headset. Därför använder EVO två specialbyggda stabiliseringstekniker. 360-läge packar FlowState Stabilization, den branschledande tekniken som fångar bilder så stabila att de ser ut som gimbalmonterade.

För 180 3D-läge introducerar EVO en banbrytande ny 3D-stabiliseringsteknik. Att filma 180 3D brukade betyda att du satt fast på plats, med bilder som blev omöjliga att se så fort du flyttade. Nu kan skaparna röra sig fritt för att få bilden, samtidigt som filmen förblir jämn, stabil och headsetklar.

Kontrollera tid och perspektiv.

Insta360s signatur TimeShift-läge sätter en 360-vridning på time-lapse och hyper-lapse-fotografering, vilket gör att EVO-användare kan kontrollera både tidflödet och kamerans perspektiv vid varje givet ögonblick.

TimeShift är en mördare för reseupplevelser, familjeevenemang och mer.

Ljus som är sant mot livet.

EVO använder en toppmodern teknik

Fotografera och redigera på ett ögonblick.

EVO: s följeslagarapp gör det enkelt att fånga och redigera stora stunder. Med WiFi-anslutning kan användare se vad de fångar på EVO i realtid och sedan snabbt överföra bilder till sin telefon.

Därefter kan de granska, trimma och justera 180 och 360-innehåll med några få kranar, eller omforma 360-filmer för att skapa en perfekt redigering.

Appen stöder också publicering av 360 och 180 3D-innehåll till stödjande plattformar, som YouTube och Facebook.

Tillgänglig nu.

EVO kostar 419,99 USD och kan beställas via Insta360.com, B&H Photo Video och utvalda återförsäljare över hela världen.

Insta360 EVO köplänk:
http://bit.ly/Insta360EVO_pr