iPod Nano och Shuffle kan inte synkroniseras med Apple Music för att förhindra piratkopiering

7: e generationens iPod Nano: uppdatering till version 1.0.4 anländer

Det där iPod Nano är Blanda, även i sina senaste inkarnationer kunde de inte dra nytta av streamingtjänsten Apple Music det var nästan självklart: saknar anslutning Wifi, det skulle inte finnas något sätt att ansluta “on the fly” för att spela musik från Internet. Vissa användare rapporterar dock den bittra upptäckten att de inte ens kan synkronisera sitt bibliotek off-line av Apple Music på dessa enheter för “förhindra piratkopiering“.

I själva verket kan en skadlig användare kopiera musik från Apple Music på dessa enheter och avbryt sedan prenumerationen: utan trådlösa anslutningssystem eller avancerad programvara, Äpple kunde inte återkalla åtkomst till låtarna i detta fall, vilket gör dem tillgängliga (praktiskt taget) för alltid.

Apple Music - iPod Nano Shuffle iTunes-fel

LÄS OCH: iFixit tar isär den nya iPod Touch

Således vem som helst som försöker synkronisera Apple Music med iPod Nano eller Blandavisas meddelandet Apple Music-låtar kan inte kopieras till en iPod ”(eller den italienska motsvarigheten) från iTunes. Äpple han kunde ha gjort de nödvändiga ändringarna av operativsystemen för dessa enheter för att begära en verifiering genom att ansluta till datorn varenda gång, men just nu föredrog han denna drastiska “lösning”. Vi kommer att se i framtiden hur Cupertino-företaget kommer att bete sig, men fram till dess måste vi verka som tidigare Apple Music göra sin debut.

Källa: 9to5Mac