Jag tog nästan 5000 € teknisk ryggsäck till IFA 2018! (video)

 Jag tog nästan 5000 € teknisk ryggsäck till IFA 2018!  (video)

IFA 2018 har precis avslutats, åtminstone för oss (mässan fortsätter faktiskt till 5 september), och nu har vi redan packat upp. Ja, men vad var inuti dem; eller snarare, vad tog vi med till Berlin, tekniskt, för att täcka mässan ordentligt?

Nedan hittar du min IFA 2018 ryggsäck, vad som är gott eller ont är i linje med kollegornas, eftersom vi alla har arbetat på samma sätt. Vissa produkter kan skilja sig åt: det finns de som använder MacBook och de som använder Windows-datorer, det finns de som använder en smartphone istället för en annan, eller de som föredrar hörlurar framför hörlurar eller vice versa. Personliga preferenser är obestridliga, men om du tittar på typer av produkter och tillbehör, det här är vad du kan förvänta dig att hitta i en av våra “typiska ryggsäckmässor” (med tanke på att även ryggsäcken förändras kontinuerligt och efter behov).

Total: 4.838,5 €. Och tänk på att vi har utelämnat några adaptrar, flera uttag, olika kablar och andra möjliga tillbehör av lite intresse. Synd att vi inte gjorde en rund siffra, men trots allt, med den ständiga ökningen av tekniken, har vi ingen tvekan om att nå (och överstiga) 5 000 euro i nästa varv. För tillfället kan du njuta av innehållet i årets ryggsäck.