Klotter: pennan som skriver i alla befintliga färger

Klotter: pennan som skriver i alla befintliga färger

Klottra är en innovativ “kameleont” penna som låter dig att ta prov och lagra i färger av föremålen som den riktas mot, för att återanvända dem i både pappers- och digitala ritningar.

LÄS OCH: Lomo’Instant, den nya snabbkameran från Lomography

Pennan, cirka 16 cm lång, kommer att finnas tillgänglig i två versioner: en att använda på papper, med en patron integrerad, och den andra helt digital, för användning med en mobilapp.

klottra-2

För färgläsning integrerar Scribble a kolorimeter 16-bitars kan lagras i minne 1 GB, upp till 100 000 färger. Patronversionen kommer att ha en mixer kunna dosera olika bläck för att få önskad nyans.

Mark Barker och Robert Hoffman, uppfinnarna av den specifika enheten, kommer snart att starta en kampanj Kickstarter, vilket gör att du kan bok pennan kostar 149,95 dollar för bläckversionen och 79,95 dollar för den digitala versionen.

Vi är övertygade om att den här gadgeten kommer att glädja människor konstnärer och fans av grafik i allmänhet (även om det kvarstår tvivel om patronens autonomi) att de kommer att kunna hålla ett öga på detta projekt genom att prenumerera på det officiella nyhetsbrevet från Scribble-webbplatsen.

Gata