Ladda din smartphone med campingbrännaren (video)

Ladda din smartphone med campingbrännaren (video)

Så original som det kan verka måste vi komma ihåg det BioLite är inte ny på idéer av denna typ: redan 2012 lanserade hon CampStove, the spis bärbar som kan hålla din eld levande med ett flöde av luft och samtidigt ladda en smartphone.

LÄS OCH: Solens sätt att lösa energikrisen

Med den här nya kampanjen Kickstarterdock har företaget beslutat att gå ännu längre och skapa ett objekt som kan avundas av de mest organiserade camparna: BioLite BaseCamp, en brazier som kan hålla upp till åtta hamburgare, samtidigt som alla yngre brors tekniska funktioner bibehålls.

Den nya modellen representerar ett steg framåt inte bara när det gäller storlek: förutom möjligheten att mata allt ditt utflyktsföretag, faktiskt låter BaseCamp dig ladda flera enheter samtidigt som integreras ljusindikatorer för att känna till batteriets status och flammans värme. Utöver detta finns det en liten USB-lampa, att aldrig hitta dig själv att laga mat i mörkret.

Denna lilla pärla kan vara din genom att dra nytta av Kickstarter-kampanjen, al pris på 299 dollar. Skaparna lovar också ankomsten av nya idéer i framtiden och Tillbehör (som faktiskt hände för den första modellen) för att göra objektet ännu mer mångsidigt och intressant. Den största risken, vid denna tidpunkt, är att förvandla vandringen till en mycket lång kulinarisk utflykt.