Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad

psiphon for pc, psiphon 3 for pc

De flesta användare vill ladda ner Psiphon 3 för PC eftersom det är en kraftfull VPN-tunnellösning som först introducerades till Android-plattformen. Med Psiphon3 kan du använda internet anonymt utöver de rimliga gränserna gratis. Det blev så populärt med tiden att folk började hitta sätt att ladda ner Psiphon för PC.

Det har hört folk rösta och introducerade äntligen Psiphon 3 för PC. Nu kan du använda Psiphon 3 i Windows 7/8 / 8.1 och 10. Om du använder äldre versioner av Windows XP eller Vista, oroa dig inte, det kommer att fungera bra.

Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC

Tidigare fanns det ingen dedikerad app för att använda Psiphon för PC. Så människor var tvungna att ladda ner Psiphon 3-alternativ och börja använda dem, vilket inte fungerade för det mesta. Så det är goda nyheter att Psiphon 3 finns som separat VPN programvara.

Ladda ner Psiphon 3

Versionsinformation för Psiphon3

namn Info
App-namn Psiphon 3
Filnamn Psiphon3.exe
Filstorlek 4,74 MB
Operativsystem som stöds Windows (alla versioner)
Språk som stöds Nästan alla språk
Utvecklaren Psiphon Inc.
Senast uppdaterad 21-11-2017

Nedan kommer vi att diskutera hur man installerar och installerar Psiphon 3 på PC för att skapa en säker anslutning. Så läs upp till slutet.

Hur man installerar Psiphon 3 på PC

Det är här de flesta gör misstag, eftersom Psiphon är fristående programvara. Det betyder att du inte behöver installera den, bara köra den som alla andra filer – genom att dubbelklicka på den!

Notera:- Ladda inte ner Psiphon 3 från andra källor, eftersom några av de andra webbplatsägarna laddade upp skadlig kod. Så se till att din Psiphon3.exe är en giltig nedladdning och inte infekterad med skadlig kod.

Om du har gjort det, följ sedan nedanstående steg för steg-guide.

  Högerklicka på “psiphon3.exe” och välj egenskaper. Gå till “Digitala signaturerFliken och klicka på “Detaljer”-Knappen längst ner.Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad

  Klicka på”Se certifikat”Och anteckna” ”data.Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad
  Klicka nu på fliken “Detaljer” och matcha “tumavtryck”-Tangent med nedanstående data.Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad

För certifikatet giltigt för perioden 2017-07-05 till 2020-10-03 SHA1-tumavtrycket är:

För certifikatet giltigt för perioden 2014-05-08 till 2017-09-06 SHA1-tumavtrycket är:

För certifikatet giltigt för perioden 2012-05-21 till 2014-07-30 SHA1-tumavtrycket är:

För certifikatet giltigt för perioden 2011-06-16 till 2012-06-21 SHA1-tumavtrycket är:

(( Referens: https://psiphon.ca/en/faq.html ))

Så här ställer du in Psiphon 3 för säker Vpn-anslutning

  Dubbelklicka på “Psiphon3.exe“. Klicka på “Ansluta“.Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad

Notera: Psiphon 3 ansluter dig automatiskt via den snabbaste VPN-servern. Men om du vill ha ett visst land kan du välja det från rullgardinsmenyn precis under “anslut” -knappen.

Alternativ metod för att använda Psiphon för PC

Detta är metoden som folk använde innan Psiphon för pc introducerades. Där du behöver ladda ner Psiphon för PC. Men i den här metoden behöver du inte ladda ner Psiphon3 för Windows, du måste helt enkelt installera en Android-emulator och köra Psiphon-appen i den.

Det är inte det bästa sättet eftersom det bara tunnlar emulatorn genom VPN-tunneln. Men det var det enda sättet innan det skapade en officiell programvara för PC.

Vi ger dock en kort guide om du är intresserad:

  Ladda ner något Android-emulator och installera den på din dator. Ladda ner Psiphon-appen från Play Store i emulatormiljön. Öppna Psippon3-appen och tryck på “anslut” Det är det.Ladda ner Psiphon 3 för Windows PC | Senast uppdaterad

Varför Psiphon när det finns mycket VPN-programvara tillgänglig?

Psiphon, till skillnad från andra VPN-lösningar, är en öppen källkod och gratis att använda VPN-programvara. Den använder en SSH-anslutning med tillsats av ett fördunkningsskikt ovanpå SSH-handskakningen för att försvara sig mot protokollfingeravtryck. I normalt läge använder den lokala HTTP- och SOCKS-proxyer för att tunnla din webbtrafik.

Psiphon använder L2TP / IPsec VPN-protokoll vilket är det säkraste sättet att ansluta och skydda dig från alla bedrägerier eller bedrägerier online. Psiphon tar användarens integritet på allvar och säljer eller delar inte dina data med tredje parts företag.

Avslutar

Vi kom till slutet av den här artikeln. Vi hoppas att du laddar ner Psiphon 3 för PC. Om du får något fel när du installerar och använder programvaran. Kommentera sedan nedanför dina frågor och frågor. Jag svarar inom kort.