laddas inte web.whatsapp.com? Åtgärda WhatsApp-webbproblem

 laddas inte web.whatsapp.com?  Åtgärda WhatsApp-webbproblem

[dropcap]J[/dropcap]precis som alla andra webbaserade appar har WhatsApp web också några buggar och användare möter ofta fel som WhatsApp web fungerar inte, web.whatsapp.con laddas inte osv. Så här i den här artikeln kommer vi att dela några metoder som hjälper dig att fixa web.whatsapp.com laddar inte problemet.

Tja, om vi tittar omkring kommer vi att upptäcka att WhatsApp just nu är den mest använda snabbmeddelandeappen. Även om det finns gott om snabbmeddelandeprogram tillgängliga för Android-operativsystemet, men WhatsApp är bäst bland alla eftersom det erbjuder många funktioner. WhatsApp för Android tillåter inte bara användare att utbyta meddelanden, men det gör det också möjligt för användare att ringa röst- och videosamtal.

En annan bästa sak med WhatsApp är att den är tillgänglig på nästan alla större plattformar inklusive iOS, Android, Windows, Mac, etc. Vad som är mer intressant är att WhatsApp också har en webbversion som fungerar från webbläsaren. Det betyder att du kan använda WhatsApp utan att installera någon programvara.

Den webbaserade versionen av WhatsApp är känd som WhatsApp web och är kompatibel med Firefox, Chrome, Opera, Safari och Edge Browser. På WhatsApp-webben måste användare skanna QR-koden med hjälp av WhatsApp-appen på sin smartphone. När de är anslutna kan Android-användare helt styra sin WhatsApp Android-app direkt från webbläsaren.

Precis som alla andra webbaserade appar har WhatsApp web även vissa buggar och användare möter ofta fel som WhatsApp web fungerar inte, web.whatsapp.con laddas inte osv. Så här i den här artikeln kommer vi att dela några metoder som kan hjälpa dig att fixa web.whatsapp.com laddar inte problemet.

laddas inte web.whatsapp.com? Så här åtgärdar du WhatsApp-webbproblem

Det är värt att notera att metoderna som vi kommer att dela nedan inte bara fixar web.whatsapp.com inte laddar problem, men det kommer också att fixa andra WhatsApp webb relaterade fel också. Så, låt oss utforska några bästa metoder för att fixa web.whatsapp.com laddar inte 2019

# 1 Kontrollera om Internet fungerar eller inte

Kontrollera om Internet fungerar eller inte

Tja, web.whatsapp.com laddar inte problemet vanligtvis på grund av långsam internetanslutning. Så innan du följer nästa metoder, se till att kontrollera om internet fungerar eller inte. Om det fungerar, kontrollera sedan hastigheten. För att köra WhatsApp web behöver du minst 512 kbit / s internethastighet. Så innan du kommer till någon slutsats, se till att kontrollera om internet är aktivt eller inte.

# 2 Besök DownDetector

Kontrollera om WhatsApps servrar är uppe eller inteKontrollera om WhatsApps servrar är uppe eller inte

DownDetector är en webbplats som visar aktuell status för en viss webbplats. Så du måste besöka DownDetector.com för att se till att WhatsApps server är igång. Om DownDetector visar att WhatsApps servrar står stillestående, måste du vänta några sekunder eller timmar tills det har fixats. Det finns många webbplatser tillgängliga som visar aktuell webbplatsstatus, men DownDetector visar de mest exakta uppgifterna.

# 3 Kontrollera webbläsarens kompatibilitet

Kontrollera webbläsarens kompatibilitetKontrollera webbläsarens kompatibilitet

Tja, WhatsApp webb fungerar är kompatibel med nästan alla större webbläsare som Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Edge Browser, etc. Men det fungerar inte på webbläsare som UC Browser, Vivaldi, Maxthon, etc. Så, se till att du använder en kompatibel webbläsare innan du ansluter till WhatsApp-webben. Se också till att använda den senaste versionen av webbläsaren för att undvika ytterligare fel.

# 4 Rensa webbläsarens cache och kakor

Rensa webbläsarens cache och kakorRensa webbläsarens cache och kakor

Om web.whatsapp.com fortfarande inte laddas även efter att du har använt den senaste versionen av kompatibla webbläsare, måste du rensa webbläsarens cache och cookies. Det är värt att notera att föråldrad cache och cookies ibland utlöser många problem, inklusive web.whatsapp.con laddas inte. Så gå till Inställningar> Avancerade alternativ. Under de avancerade alternativen, hitta och klicka på alternativet ‘Rensa webbläsardata’. Därifrån måste du rensa cacheminnet och kakorna. När du är klar startar du om Google Chrome-webbläsaren så att ändringarna träder i kraft.

# 5 Stäng av VPN och inaktivera nätverkskort

Stäng av VPN och inaktivera nätverkskortStäng av VPN och inaktivera nätverkskort

Moderna datorer har både trådbundna och trådlösa nätverksadapter eller kuddar. Dessa två kort kan fungera samtidigt vilket utlöser nätverksrelaterade fel. Så när användare installerar nytt VPN skapar det automatiskt en extra nätverksadapter som skapar problem som web.whatsapp.con laddas inte. Så i den här metoden måste du stänga av VPN och inaktivera nätverksadaptern som är kopplad till den. Så gå till sidan Nätverksadapter och inaktivera alla nätverkskort som förväntar sig “Ethernet”. När du är klar startar du om datorn och detta kommer förmodligen att lösa problemet för web.whatsapp.con.

Så det här är de 5 bästa metoderna för att fixa web.whatsapp.con laddar inte problemet 2019. Om du vet någon annan metod för att åtgärda felet, låt oss veta i kommentarfältet nedan.