Lär dig hur du testar nätverkssäkerhet med detta $ 39 etiska hackingspaket [DEALS]

Lär dig hur du testar nätverkssäkerhet med detta $ 39 etiska hackingspaket [DEALS]

Facebook. Equifax. Adidas. Det här är bara några av dussintals företag som nyligen upplevt dataintrång. Cybersäkerhet är viktigast i dessa dagar och företag svarar genom att bekämpa eld med eld. Därför finns det ingen bättre tid att bli en etisk hacker – en hacker som identifierar nätverkssårbarheter och korrigerar dem – än idag.

Om du är intresserad av hackningssäkerhetssystem (lagligen, förstås), kommer detta Ethical Hacking A till Z-paket att lära dig hur du kostar 39 dollar.

Denna bunt innehåller åtta kurser som introducerar dig till etiska hackingskoncept med föreläsningar på grundnivå och live demonstrationer. De ämnen som omfattas inkluderar identifiering av sårbarheter genom penetrationstest, DARKNET och trådlösa attacker, skriptöverföring och andra nätverkshot. Du kommer också att presenteras för verktyg som Kali Linux, NetHunter och Burp Suite, som används för att testa nätverkssäkerhet.

Kurserna i Ethical Hacking A till Z Training Bundle sträcker sig från $ 80 upp till $ 200, men du kan köpa hela paketet här för $ 39 eller 96% rabatt.