Lär dig hur man kodar på dagens toppspråk för $ 31 [DEALS]

Lär dig hur man kodar på dagens toppspråk för $ 31 [DEALS]

kompetent företag utan ett team av kunniga programmerare för att bygga webbplatser, hantera data och övervaka dess cybersäkerhet? Att bedriva en karriär inom programmering kan vara ganska lukrativt, men du måste utveckla färdigheter inom de områden som är mest relevanta idag – inte förra året eller till och med förra månaden.

Men det finns dussintals programmeringsspråk i branschen, så var ska du börja? Komplett Learn to Code-paket lär dig hur du kodar på flera av branschens mest använda språk för $ 31. Här är en försmak på vad denna bunt innehåller:

The Total Web Development Course är en utmärkt guide för nybörjare med liten eller ingen programmeringserfarenhet. Den innehåller 281 lektioner som illustrerar populära språk som HTML, CSS, JavaScript och PHP. Kursen innehåller också verkliga exempel för att ge läsarna ett praktiskt och praktiskt tillvägagångssätt för att lära sig koda.

Ett annat allmänt använt språk är Python, och kursen Python Tutorial: Learn by Coding är utformad för att komma igång. Kursen fortsätter från grunderna i Python som att använda skript till avancerade lektioner i att använda Python med MySQL, Comprehensions och Lambda-funktioner.

Om din dröm är att arbeta med ett socialt nätverk som Facebook eller skapa ditt eget, är Learn Web Development genom att skapa en social nätverkskurs en bra grundkurs. Det projektbaserade tillvägagångssättet introducerar dig till HTML, CSS och JavaScript, allt viktigt för webbutveckling.

Dessa kurser och mer (totalt tio kurser) kostar dig 1 043 dollar individuellt, men The Complete Learn to Code Bundle inkluderar alla för 31 $ eller 97% rabatt.