Lego kommer att producera en uppsättning tillägnad The Big Bang Theory (foton och video)

Lego kommer att producera en uppsättning tillägnad The Big Bang Theory (foton och video)

Big Bang-teorin i åtta år nu har det varit en föreställning som har fångat uppmärksamheten hos världens publik, inledningsvis riktad till en mer “nördig” publik, men sedan expanderat för att nå praktiskt taget alla människor. Därför kunde en sådan enorm framgång inte kopplas till ett annat märke så älskat som Lego?

LÄS OCH: X-Men-skolan övervägs för Lego-produktion

Det kända svenska tegelvarumärket har faktiskt tillkännagett att det skapats ett specialuppsättning, helt tillägnad showen och dess karaktärer.

De Lego-uppsättning The Big Bang Theory, född ur en idé om användaren Alatariel via webbplatsen Lego-idéer, på mycket kort tid nådde taket på 10 000 röster som krävs för att beaktas av en utvärderingskommission, och klarade detta test lika snabbt. Lådan kommer att ge närvaron av Sheldon, Leonard, Penny och alla karaktärer i tv-serien, liksom deras nu berömda vardagsrum och deras älskade prylar.

Det finns fortfarande ingen exakt information om ankomsttiderna i uppsättningen, men om inget annat kan vi äntligen vara säkra på att allt inte kommer att sluta med en besvikelse “Bazinga!”.

GATA: Gizmodo