Lenovo introducerar Tab P11 Pro flaggskepp Android-surfplatta, Smart Home Essential-klocka

Lenovo introducerar Tab P11 Pro flaggskepp Android-surfplatta, Smart Home Essential-klocka

Vi ser inte massor av nya Android-surfplattor som kommer ut på marknaden längre, men det är precis vad Lenovo tillkännagav idag.

Lenovo Tab P11 Pro är en avancerad surfplatta med en 11,5-tums 2560×1600 OLED-skärm och fyra JBL-högtalare som Lenovo visar är optimerade för Dolby Atmos och förbättras med smarta algoritmer för att hjälpa dig få konsekvent surroundljud.

Det finns en dubbla bakre kamerainställningar på P11 Pro som inkluderar en 13MP huvudkamera och 5MP ultrabred sensor med 120 graders synfält, plus dubbla 8MP framåtvända kameror som kan använda ansiktslås och hjälpa till att suddiga bakgrunden under din videosamtal.

Lenovo valde en 2,3 GHz oktakärnig Snapdragon 730G-processor inuti P11 Pro tillsammans med 4 GB eller 6 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och en microSD-kortplats. Det finns också ett 5000mAh batteri inkluderat, plus en fingeravtrycksläsare och Android 10, alla klämda i unibody aluminiumlegering design som mäter 6,9 mm tjock.

Lenovo Tab P11 Pro kommer att lanseras i november 2020 till ett startpris på 499 $. Modeller med inbyggt 4G LTE-stöd kommer att finnas tillgängliga, och Lenovo kommer också att sälja tillbehör till surfplattan som inkluderar ett tangentbordsfäste, foliofodral och Precision Pen 2-pennan.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2

Om du letar efter något mer överkomligt och familjevänligt kommer Lenovo Tab M10 HD Gen 2 också snart. Det blir den första surfplattan som stöder Googles Kids Space, som är ett dedikerat surfplatteläge med enkel åtkomst till barnvänligt innehåll som böcker, YouTube Kids-videor, skämt och roliga fakta.

När det gäller specifikationer packar Lenovo Tab M10 HD Gen 2 en 10,1-tums 1280×800 LCD-skärm, 8MP bakre och 5MP främre kameror och 32 GB eller 64 GB inbyggd lagring tillsammans med en microSD-kortplats för att lägga till mer lagring. Det finns också 2 GB eller 4 GB RAM och ett 5000 mAh batteri.

Förvänta dig att Lenovo Tab M10 HD Gen 2 kommer att lanseras i september 2020 till ett startpris på $ 130.

Lenovo Smart Clock Essential

Lenovos sista tillkännagivande i dag är Smart Clock Essential. Detta är en uppföljning av förra årets Lenovo Smart Clock, och det är en klocka med smarta funktioner som är tänkt att gå någonstans i ditt hus snarare än att vara sovrumsfokuserad som Smart Clock.

Lenovo Smart Clock Essential har en LED-skärm som visar tid, dag och temperatur, och Lenovo säger att du kan läsa den “från nästan vilken vinkel som helst.” Det finns knappar på toppen som hjälper dig att ställa in ett larm, ett inbyggt ljus som hjälper dig att se när du måste stå upp på natten och en USB-port på baksidan för att ladda din telefon.

Om du behöver mer hjälp med att göra saker kan du använda din röst för att aktivera Google Assistant för att ställa frågor, spela musik, styra smarta hemenheter och ställa in larm.

Lenovos Smart Clock Essential börjar rulla ut i september för $ 49,99.