Lenovo Smart Tab med Amazon Alexa debuterar på CES 2019

Lenovo Smart Tab med Amazon Alexa debuterar på CES 2019

Bortsett från smartklockan finns det Lenovo Smart Tab som går med i Lenovo Smart Home Essentials-familjen. Det finns ingen brist på nya smarta hemprodukter, särskilt eftersom det smarta displayfartyget har seglat förra året. Lenovo Smart Display är en av pionjärerna och har nu fått sällskap av den här Smart Tab som fungerar med antingen Alexa från Google Assistant. Det är en 2-i-1-surfplatta som fungerar som en smart skärm för hemmet – perfekt för hela familjen.

De Lenovo Smart Tab levereras med Amazon Alexa så att du kan ställa frågor om enheten och ge instruktioner för ditt smarta hem. Det fungerar med Lenovo Smart Dock så att du kan njuta av enheten i “Show Mode” när du vill ha dina favoritfilmer och -program.

Den här är huvudsakligen en 10-tums Android-surfplatta men den förvandlas till ett smartt hemnav en gång dockat. Dockan laddar också Lenovo Smart Tab. Med stereohögtalarna i full räckvidd kan du njuta av dina favoritlåtar från Amazon Music eller andra medieappar var du än är hemma.

Använd Lenovo Smart Tab för att kontrollera vädret, uppdateras med trafik eller se recept online. Kolla Amazon Prime-videon för de senaste filmerna.

Lenovo Smart Tab med Tab P10 kostar $ 299,99 medan Lenovo Smart Tab med Tab M10 är $ 199,99. Båda är tillgängliga för förbeställning i januari.