Lenovo Tab E10 tillåter familjeunderhållning när du är på språng

Lenovo Tab E10 tillåter familjeunderhållning när du är på språng

Lenovo är kanske inte den bästa mobila OEM i världen idag, men det har både Lenovo och Motorola. Motorola-smartphones säljer mycket bra, särskilt i viktiga regioner som Brasilien. Lenovo har fortfarande några Android-telefoner som Lenovo Z5 Pro GT och Lenovo Z5s. Det finns också smarta hemprodukter som Lenovo Smart Display som en del av Lenovo Smart Home Essentials. Det finns också Android-surfplattor och Chromebooks. Den sista surfplattan vi presenterade var för två kvartal sedan när Android-surfplattorna tillkännagavs och gjordes redo för marknadsrelease.

Den senaste Android-surfplattan från företaget är Lenovo Tab E10. Denna modell följer de andra surfplattorna som rullades ut i augusti förra året (Lenovo Tab E7, Tab E8, Tab M10 och Tab P10).

Lenovo Tab E10 var också en del av det sortimentet, men det är först nu 10,1-tums tabletten kommer att göras tillgänglig i USA. Den är perfekt för familjeunderhållning med sin storlek, livliga HD-skärm, Dolby Atmos-ljud och andra barnvänliga funktioner.

Som med alla andra barnplattor, har Lenovo Tab E10 kan blockera olämpligt innehåll. Föräldrar behöver sinnesfrid och den här Android-surfplattan på $ 129 kan erbjuda det.

Du kan dela din enhet med barnen. Barnen kan vara säkra med personliga profiler inställda av föräldrarna eller vårdnadshavarna. De vuxna kan ställa in vad barnen kan besöka, leka och få tillgång till.

Det sju timmar långa batteriet räcker för att underhålla barnen, särskilt under en lång resa. Vi rekommenderar naturligtvis inte tablettanvändning så länge. Moderering är fortfarande nyckeln när det gäller gadgetanvändning.

KÄLLA: Lenovo