Lenovo Tab M8, Lenovo Tab M7 debut som nya budgetvänliga tavlor

Lenovo Tab M8

Lenovo vinner kanske inte i smarttelefonspelet men det har Motorola-märket. Det har också andra produkter att sälja som smarta enheter, Chromebooks, bärbara datorer, datorer och bildskärmar. Det finns också surfplattor som Lenovo Tab-serien som får två nya tillägg: Lenovo Tab M7 och Lenovo Tab M8. Enheterna körs på Android 9 Pie OS och har Full HD-skärmar, GPS-stöd och imponerande batteritid. Det här är också budgetvänliga surfplattor som inte överstiger $ 160.

Låt oss börja med Lenovo Tab M8 (bilden ovan). Tabletten har en 8-tums skärm med 1280 x 800 IPS-skärm, 32 GB inbyggt lagringsutrymme, Dolby Audio, MediaTek A22 Tab quad-core 2 GHz processor, GPS, Bluetooth 5.0-stöd, omgivande ljus, P-sensor, G-sensor, en 2 MP selfie-kamera och en 5MP bakskjutare.

Tabletten har också en IP5X-klassning mot damm och vatten. Det kommer att finnas tillgängligt för endast $ 109,99 när det släpps i oktober. En Full HD-version kommer också att vara redo för $ 159,99 – fortfarande prisvärd.

Lenovo Tab M7

De Lenovo Tab M7 är definitivt mindre och lättare med en 7-tums skärm med 1024 x 600 IPS-skärm, 2 GB RAM, upp till 32 GB inbyggt lagringsutrymme och MediaTekMT8765B 64-bitars fyrkärnig processor (LTE). Det finns en microSD-kortplats för extra lagring om du vill spara fler mediefiler. Det finns en Go-version av surfplattan men bara med 1 GB RAM-minne.

Enheten levereras med en G-sensor, vibrationsmotor, Bluetooth 4.2, 2MP selfie-kamera, 2MP huvudskytt, FM-radio och 10 timmars batteritid. Förvänta dig två versioner: WiFi och LTE. Lenovo Tab M7 är verkligen en enkel, budgetvänlig Android-surfplatta. Det är något du kan köpa för ditt lilla barn eller tonåring om de behöver en för hemmet eller skolan. Den är inte precis redo för robust användning men den är tillräckligt bra för grundläggande användning av surfplattor. Den kommer också att finnas tillgänglig i oktober med en prislapp på 89,99 USD.