LG action cam skickar dig live på YouTube med ett LTE-modem (foto) (uppdaterad)

LG action cam skickar dig live på YouTube med ett LTE-modem (foto) (uppdaterad)

Kallas LG Action CAM LTE och i sitt inte alltför fantasifulla namn innehåller det allt det har att erbjuda. Det senaste tillskottet till familjen LG Friends är faktiskt ett actionkamera kan ansluta oberoende till mobilnät bredband att genomföra live streaming.

Inuti kroppen utvecklad i form av ett rakt prisma hittar du allt du kan förvänta dig av en modern actionkamera, samt några intressanta tillägg som LTE-modem och sensorer som accelerometer är gyroskop, vilket som händer på andra liknande enheter kan användas av programvaran för att identifiera höjdpunkterna i fotograferingen. Nedanför alla specifikationer föractionkamera från LG.

LG Action CAM LTE: tekniska egenskaper

Sensor: 1 / 2,3 “12,3 megapixel, 1,55” pixelstorlek

Chipset: Qualcomm Snapdragon 650

Registrering video-: 4K vid 30 fps, Full HD vid 60 fps, HD vid 120 fps

Live streaming: HD vid 30 fps

Anslutning: LTE / 3G, Wi-Fi, 802.11 b / g / n, USB Type-C 2.0, Bluetooth 4.1

Minne: 2 GB RAM, 4 GB ROM (endast operativsystem), utbyggbart med microSD upp till 2 TB

Mått: 35 x 35 x 77,9 mm

Vikt: 99 g

Batteri: 1400 mAh, upp till 4 timmars full HD-inspelning

Övrig: IP67-certifiering, GPS, accelerometer, gyroskop

Färger: Titan Silver

Kameran, med en uppdatering som kommer i juli) kan användas tack vare fjärråtkomst, kan användas exakt med LTE-anslutning, även som en fjärrkamera. Under tredje kvartalet kommer också ett ärende att släppas som gör “helt” vattentät där LG Action CAM LTE.

LG Action CAM LTE: release och pris

LG Action Cam LTE finns i TIM-butiker till 279,90 €.

MILAN, MAJ 2016 – LG utökar Friends-ekosystemet genom att presentera världens första actionkamera med LTE-anslutning och kan strömma på webbplatser som YouTubeLive utan att använda en smartphone. LG Action CAMLTE kommer att säljas i Sydkorea från nästa månad och följa på de viktigaste marknaderna, inklusive Italien.

Förutom livestreaming ger LG Action CAMLTE fjärråtkomst[1] via 3G och LTE som möjliggör användning av enheten som en CCTV-kamera för hemövervakning eller som en streckkamera i bilen. Naturligtvis kan användare också ladda ner de foton och videor de har spelat in på sina smartphones.

IP67-certifierad, LG Action CAMLTE är beständig mot damm, sand och kan nedsänkas i vatten på en meters djup i en halvtimme. Ett helt vattentätt fodral[2] låter dig använda den nya vänen även i mer extrema aktiviteter som surfing eller dykning. Tack vare ett valfritt stöd kan LG Action CAMLTE fånga perfekta videor även när de är fästa på hjälmar, cyklar, bilar och andra föremål.

“Vi är starkt engagerade i att utvidga LG Playground-ekosystemet, både med moduler och fristående enheter, och LG Action CAMLTE är ett av flera meddelanden som vi har planerat i år.” Said Juno Cho, VD och koncernchef för LG Electronics Mobile Communications Company. “LG Action CAMLTE är ett exempel på den innovation vi introducerar på marknaden, enheter som erbjuder funktioner som inte finns idag i konkurrerande produkter”

LG Action CAMLTE kommer att finnas tillgängligt under sommaren.

Tekniska funktioner:

Sensor: 1 / 2,3 tum storlek, 12,3MP upplösning / 1,55 x 1,55㎛ pixelstorlek Anslutbarhet: LTE / 3G / Wi-Fi 802.11 b, g, n / USB Type-C 2.0 / Bluetooth 4.1 Videoinspelning: 30fps i UHD / 60fps i FHD / 120 fps i HD Live Streaming: 30 fps i HD-minne: 2 GB RAM / 4 GB ROM (endast OS) / microSD (upp till 2 TB) Storlek: 35 x 35 x 77,9 mm Vikt: 95 g Batteri: 1400 mAh Annat: IP67 / GPS / Accelerometer / Gyroskop Färg: Ljusgrå

[1] Fjärråtkomstfunktionen kommer att finnas tillgänglig efter programuppdateringen som förväntas i juli.

[2] Finns under tredje kvartalet 2016

Källa: LG