LG G8-design visas i nya renderingar

LG G8-design visas i nya renderingar

Idag förvandlas till en stor dag för läckande Android-flaggskepp, för timmar efter att vi tittat på Samsung Galaxy S10 + har nya bilder av LG G8 kommit ut.

Dessa gör anspråk på att visa LG G8, som sägs ha kodnamnet “Alpha”. Bilderna, som inte är från LG men har gjorts baserat på fabriks-CAD: er, visar en enhet som i stort sett liknar förra årets LG G7 men med några mindre justeringar. Hakan på LG G8 ser lite smalare ut än LG G7 och den dubbla bakre kamerainställningen är placerad horisontellt på G8 medan G7 var placerad vertikalt.

Det finns ett hack på den här LG G8, precis som på G7, och det verkar innehålla en dubbel framåtvänd kamerainställning. Runt baksidan finns de ovan nämnda dubbla kamerorna tillsammans med en fingeravtrycksläsare. I botten av telefonen finns en USB-C-port för laddning samt ett 3,5 mm hörlursuttag, vilket är en välkommen syn eftersom vissa andra smarttelefonproducenter har övergivit hörlursuttaget.

Speciella detaljer på LG G8 är lätta, men det ryktas att det inkluderar en 6,1-tums QHD + -skärm och en funktion som heter “Sound on Display” som kan använda vibrationer för att göra skärmen till en högtalare. En annan möjlig inkludering är Qualcomms nya Snapdragon 855-processor.

LG har inte gjort några meddelanden om ett kommande evenemang eller något liknande, så det är oklart när G8 kan meddelas. En avslöjande på MWC 2019 nästa månad är en möjlighet, men LG G7 tillkännagavs i början av maj förra året, så vi kan fortfarande vara några månader från en officiell LG G8-avslöjning.

Vad tycker du om denna läckta LG G8-design? Är du ok med en design som liknar förra årets LG G7?