LG G8X ger antydan till ett mindre hack, fingeravtryckssensor på skärmen

LG G8X ger antydan till ett mindre hack, fingeravtryckssensor på skärmen

Efter att ha introducerat LG G8 ThinQ tidigare i år, kan LG ha en uppdaterad modell av sitt G-serie flaggskepp på gång.

Nya renderingar hävdar att de visar LG G8X, som har ett par anmärkningsvärda förändringar från den vanliga G8. Renderna från OnLeaks och, som är baserade på CAD-ritningar från fabriken och nu är officiella LG-bilder, visar att LG G8X kommer att ha ett vattendroppskår som är mycket mindre än det fulla hacket på LG G8.

Skärmen på LG G8X sägs vara 6,2 tum, jämfört med 6,1-tumsskärmen på LG G8 ThinQ. En annan stor förändring på LG G8X är att den saknar den bakre fingeravtrycksläsaren, vilket tyder på att den kan ha en fingeravtryckssensor på skärmen. I så fall skulle det vara den första smarttelefonen från LG som har den funktionen.

Andra funktioner i denna LG G8X inkluderar en USB-C-port för laddning och ett 3,5 mm hörlursuttag. Det finns en ström / lås-knapp på höger sida av telefonen och till vänster finns volymknappar och vad som kan vara en dedikerad Google Assistant-knapp. En dubbel bakre kamerainställning är placerad på baksidan av G8X, och även om det ännu inte är känt vad funktionerna hos dessa kameror är, kan de vara vanliga och vidvinkelkammar som på standard G8.

LG G8X sägs mäta 159,3 x 75,8 x 8,5 mm. För att jämföra är LG G8 ThinQ 151,9 x 71,8 x 8,4 mm.

IFA 2019 är ungefär en månad borta och vi vet att LG kommer att ha en närvaro där, så det är möjligt att LG G8X kommer att meddelas där. Baserat på dagens renderingar och namnet “G8X” verkar det som om det inte kommer att bli en enorm uppgradering jämfört med den vanliga LG G8, men det mindre hacket, lite större skärm och fingeravtryckssensorn på skärmen kan göra LG G8X värt en leta efter någon som har varit intresserad av G8 men har hållit på att köpa den hittills.