LG lanserar sin första 48 ″ 4K OLED: från juni också i Europa (foto)

LG lanserar sin första 48 ″ 4K OLED: från juni också i Europa (foto)

LG har just gjort officiell a ny produkt inom TV-sektorn, vilket är en absolut nyhet för den sydkoreanska tillverkaren: det är den första TV: n 48 ″ 4K OLED.

4K Ultra HD OLED 48CX

LG har alltid varit aktiv inom TV-apparater med diagonala paneler från minst 55 ″, upp till 96 ″ diagonaler. Den nya 4K Ultra HD OLED 48CX anländer därför för att tillfredsställa den delen av kunderna som behöver paneler mer innehåll samtidigt som man inte ger upp kvalitet och vid prestanda. Upplösningen på LG: s nya TV motsvarar 3 840 x 2160 pixlar och erbjuder standardstöd HDR, HDR 10, teknik och innehåll vid 120 fps vid 4K-upplösning.

Den nya LG TV: n erbjuder flera specifika profiler för och en ljudfack curated: vi hittar stödet av artificiell intelligens för automatisk justering av ljudparametrar baserat på innehållet och för de ytterligare högtalarna som är anslutna trådlöst.

Produktion och pris

LG har meddelat att den nya 4K Ultra HD OLED 48CX kommer senast i juni i vald Europeiska marknader i Europa till ett introduktionspris som ännu inte anges. Vi kommer tillbaka för att uppdatera dig så snart mer specifika detaljer för den italienska marknaden dyker upp.

4K Ultra HD OLED 48CX – Bilder