LG Music Flow trådlösa högtalare anländer också till Italien (video)

LG Music Flow trådlösa högtalare anländer också till Italien (video)

Raden av LG Music Flow-högtalare den lanserades för ungefär en månad sedan; det rika utbudet av Wi-Fi och Bluetooth-högtalare erbjuder modeller för alla behov (från 20 till 70W) och även kompatibla med Google Cast är Spotify Connect.

Bland de olika enheter som meddelats, H4, 20W högtalare med integrerat batteri, hade skjutits upp till denna månad och, direkt från officiella YouTube-kanal, meddelar företaget att även det senare nu finns i Italien.

LÄS OCH: LG förklarar hur Music Flow-högtalare fungerar

Funktioner estetisk är konstruktiv är i linje med seriens Musikflöde, med möjlighet att använda den också i läge hemmabio eller i konfiguration multirum (högtalarnätverk i flera rum), så att du kan styra dess funktioner från smartphone.

Det exklusiva av LG Music Flow H4 det är dock också att agera som en bärbar högtalare, tack vare integrerat batteri vilket garanterar upp till tre timmar av autonomi och relativt kompakt storlek. Denna trådlösa högtalare finns redan i Italien och du kan hitta den i vissa butiker till priser i storleksordningen 170 €.

Källa: LG Italia