LG: s nya V50 ThinQ är företagets 5G-telefon med en vikbar vridning

LG: s nya V50 ThinQ är företagets 5G-telefon med en vikbar vridning

På MWC 2019 har LG meddelat en ny 5G-telefon, precis som de flesta andra Android-telefontillverkare. Företagets nya V50 ThinQ är dess första 5G-telefon som kommer att finnas tillgänglig de närmaste månaderna.

LGs V50 ThinQ är ungefär som företagets befintliga V40, vilket innebär att mycket av enhetens design är identisk. LG introducerade en massa uppgraderingar under huven för att stödja 5G och erbjuda mer kraft som krävs för 5G, dock. Enheten levereras nu med Snapdragon 855-plattformen med Snapdragon X50 5G-modem, ett större 4000 mAh batteri och ett nytt ångkammars värmeavledningssystem för bättre kylning. Enheten levereras med en 6,4-tums QHD + OLED FullVision-skärm och har en tjocklek på 8,3 mm vilket är lite tjockare än den vanliga V40.

Åh, och enheten har tydligen en glödande 5G-logotyp på baksidan för att meddela att den faktiskt har 5G-anslutning.

Och sedan finns det en sak till – LG introducerar sin vik på den hopfällbara telefonen med ett tillbehör som du kan köpa separat för V50 ThinQ. Tillbehöret lägger till en andra 6,2-tums OLED-skärm till V50 ThinQ, vilket möjliggör vikbar telefonfunktionalitet och låter dig använda två appar åt gången. Du kan bara använda den dubbla skärmen i två olika vinklar – 104 och 180 grader och använder telefonens batteri för att driva skärmen. Det är inget som några av de andra hopfällbara telefonerna vi har sett på MWC i år, men det är verkligen ett intressant tag.

V50 ThinQ kommer att finnas exklusivt tillgängligt från Sprint i USA, och det kommer senare att finnas tillgängligt på Verizon. Enheten kommer också att finnas tillgänglig i vissa andra områden, inklusive vissa europeiska länder, senare i år. När det gäller Dual Screen-tillbehör kommer du inte att kunna köpa det i USA och det är inte exakt klart vilka specifika regioner tillbehöret kommer att säljas.

Märkt med 5G, vikbar telefon, LG, LG V50 ThinQ, V50 ThinQ