LG: s nya, vackra OLED-TV-apparater anländer till Italien, men de kostar lika mycket som en bil

LG: s nya, vackra OLED-TV-apparater anländer till Italien, men de kostar lika mycket som en bil

LG SIGNATURE OLED TV W7 KOMMAR TILL ITALIEN

Milano, 12 juni 2017. Väntan är över. Efter den officiella presentationen i januari tillkännager LG ankomsten till Italien av det nya och efterlängtade LG SIGNATURE OLED TV W7. Den nya juvelen från det koreanska företaget, pionjär inom OLED-teknik, kommer att finnas tillgänglig i två modeller: den från 65 “, till rekommenderat pris 6999 €, och det från 77 “, tillgänglig till det rekommenderade priset av 19 999 €.

LG SIGNATURE OLED TVW7 tillverkas enligt den revolutionerande tekniken för LG OLED TV-apparater med självbelysande pixlar,vilket gör svart perfekt utan förlust av ljus för att erbjuda ett obegränsat kontrastförhållande med en miljard färger möjliga. LG OLED-TV-apparater kännetecknas faktiskt av pixlar som kan slås på och av oberoende för att få perfektion i alla avseenden. Absolut svart ger bilder kropp och lättnad tack vare den oändliga kontrasten, och genom den senare kan du återskapa perfekta, ljusa och naturliga färger.

Den nya LG SIGNATURE OLED TV W7 har Active HDR med Dolby Vision ™ för Oscar-vinnande visuell kvalitet. Dolby Vision ™ är den sändningsstandard som valts av de bästa regissörerna, den enda som låter dig bättre förstå scenerna som tagits av kamerorna för att återskapa dem i vardagsrummet. Med andra ord betyder det att alltid ha den bästa visuella upplevelsen när det gäller ljusstyrka och kontrast, glans i ljuset, djup i skuggorna.

Till alla dem som väljer att förse sitt vardagsrum med den förfining och elegans som endast LG SIGNATURE OLED TV W7 kan erbjuda, erbjuder LG den exklusiva PREMIUM SERVICE. Gratis installationstjänst (med väggpositionering, relativ anslutning med kabel och inställning), dedikerad kundtjänst på avgiftsfritt nummer 800.97.88.66, gratis ytterligare besök under de två första garantiperioden för att kontrollera att produkten fungerar korrekt och ge råd om användning och underhåll.