LG ThinQ WK9 är den nya smarta skärmen med Google Assistant med en riktigt solid design (foto)

LG ThinQ WK9 är den nya smarta skärmen med Google Assistant med en riktigt solid design (foto)

Under CES 2018 har Google presenterat fantastiska nyheter relaterade till sin smarta assistent Assistent, som under de kommande månaderna också kommer att visas på nya typer av enheter, till exempel. Det aldrig tidigare skådade ThinQ WK9 LG ingår i denna kategori och verkar nästan redo att debutera på marknaden.

Det är en liten, mörkfärgad tegelsten med skärm och sidohögtalare, med en design som verkar baserad på soliditet och visuell renhet. Ovanför det är en central knapp, medan på framsidan finns en liten växla, som ska användas för att aktivera kamera fram, monterad strax ovanför skärmen.

Hjärtat i denna enhet är chipet Qualcomm SD624 Home Hub-plattform, som erbjuder avancerade funktioner tack vare integrationen av LG ThinQs egenutvecklade plattform, dedikerad till den smarta världen. Ljudsektorn utvecklas istället i samarbete med Meridian Audio.

LÄS OCH: Microsoft satsar starkt på Cortana för 2018

För närvarande varken pris inte heller de verkliga potential av denna nya ThinQ WK9, men dess officiella ankomst är planerad till nästa sommar, när andra liknande produkter också kommer att lanseras av Lenovo och JBL.

Via: 9to5Google