LG V50 ThinQ 5G-smartphone presenteras nästa månad

LG V50 ThinQ 5G-smartphone presenteras nästa månad

LG lanserar en 5G-smartphone. Vi är säkra på detta eftersom den andra sydkoreanska teknikjätten har nämnt idén om en 5G-telefon. Det blir snabbare och svalare och kommer att bli en av de första 5G-telefonerna som släpps på marknaden. Andra OEM-tillverkare som Huawei, Samsung, Vivo, OPPO och Xiaomi förväntas också introducera 5G-telefoner så LG har många utmanare när LG V50 ThinQ tillkännages i mars. Så efter LG G8 ThinQ, förvänta dig att årets V-serie kommer att presenteras.

LG har redan bekräftat att den första 5G-telefonen kommer att bli LG V50 ThinQ. Eftersom lanseringen kommer att vara i mars är vi säkra på att det kommer att konkurrera med Samsungs helt egen Galaxy S10 5G-variant.

Företaget kommer att tillkännage LG G8 och LG V50 5G vid nästa månads MWC-evenemang i Barcelona. Vi får höra att LG G8 bara kommer med 4G LTE. Det är okej eftersom V50 kommer att ha 5G-stöd.

Det är relativt en ny teknik men människor i Android-communityn är glada över hastigheten, vilket ger konsumenterna oändliga möjligheter. LG G8 och LG V50: s tidpunkt för släpp är en första eftersom vanligtvis nästa generations LG V-telefon tillkännages under det sista kvartalet varje år. LG V40 ThinQ tillkännagavs först i oktober.

LGs V50 5G-telefon är utrustad med en stor 6-tums skärm, 4000 mAh batteri, Qualcomm Snapdragon 855-processor, ett vattenkylningssystem och ett nytt gränssnitt. Enheten har potential att vara stor eftersom den är en av de första 5G-telefonerna som kommer att finnas tillgängliga i Sydkorea först och sedan Europa och Nordamerika.

Priset på LG V50 ThinQ kan gå mellan 1,3 och 1,5 miljoner – 1 163 $ och 1 341 $.

VIA: ETNyheter