LG V50 ThinQ 5G-telefonmodell lanseras den här månaden

LG V50 ThinQ 5G-telefonmodell lanseras den här månaden

LG V50 ThinQ är den senaste premium-Android-telefonen från LG. Det ansluter sig till LG G8 ThinQ men LG V-smarttelefonen kommer att vara mer känd som en 5G-telefon. LG har arbetat på 5G-marknaden i Sydkorea så vi vet att varumärket har en fördel jämfört med andra OEM-tillverkare. Företaget har listat telefonen i LG Best Shop i mars och andra öppna marknader för endast 1 199 900 vunna, vilket är ungefär $ 1 050 (USD) vid konvertering.

Priset sägs vara tillräckligt bra eftersom telefonen redan är 5G. Det är faktiskt lägre än Samsungs Galaxy S10 5G-telefon som kan gå över tusen dollar – vissa säger så mycket som $ 1300.

Den enda utmaningen nu är att ett verkligt 5G-nätverk ska vara tillförlitligt men jag tror att lufttrafikföretagen i Sydkorea fick det täckt. Vi antar redan att 5G-komponenterna som ett 5G-modem, antenn och ett större batteri finns på LG V50 ThinQ.

LG sägs också använda en dubbel skärm via ett speciellt telefonfodral så det är en annan design när den officiella lanseringen sker den 19 april. LG V50 ThinQ med 5G kommer att erbjudas med luckan med dubbla skärmar om du beställer tidigt.

LG V50 är utrustad med en 6,4-tums OLED-skärm, Qualcomm Snapdragon 855-processor, 4000 mAh batteri, 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Om minnet inte räcker för dig kan du använda microSD-kortplatsen för expansion upp till 2 TB.

Kamerorna är överflödiga. Det bakre kamerasystemet innehåller 16MP breda, 12MP standard och 13MP teleobjektiv. Selfie-cam-systemet innehåller dubbla 8MP och 5MP selfie-shooters. Telefonen drivs av Android 9.0 Pie.

Om du inte är nöjd med LG G8 ThinQ kan du vänta på LG V50 ThinQ. Ankomsten av denna V-telefon kommer faktiskt tidigt men den avslöjas vanligtvis under senare delen av varje år.

KÄLLA: LG