LG Wing lanseras vid Verizon med specialerbjudanden i släp, förbeställningar börjar 1 oktober

LG Wing lanseras vid Verizon med specialerbjudanden i släp, förbeställningar börjar 1 oktober

LG Wing och dess vridbara dubbla skärmdesign kommer till USA.

Verizon tillkännagav idag att det kommer att lansera LG Wing den 15 oktober, med förbeställningar från och med torsdagen den 1 oktober. Priserna kommer att fastställas till 41,66 dollar per månad i 24 månader eller 999,99 dollar fullständigt detaljhandelspris.

För att fira lanseringen av den unika LG Wing lanserar Verizon några erbjudanden som hjälper kunderna att spara lite pengar på den nya enheten:

Spara upp till $ 750 när du byter till Verizon, aktiverar en ny linje på en Play More, gör mer eller får mer obegränsad plan, handlar med en kvalificerad enhet och köper LG Wing på en månatlig avbetalningsplan Få upp till $ 250 Verizon eGift-kort när du portar ett nummer till Verizon och köper LG Wing Befintliga kunder kan få upp till $ 500 rabatt på LG Wing när de köper på en månatlig avbetalningsplan, handlar med en berättigad enhet och är på en Play More, Do More, eller få mer obegränsad plan

LG Wing har en huvud 6,8-tums 2460×1080 P-OLED-skärm som kan rotera 90 grader för att avslöja en andra, 3,9-tums 1240×1080 OLED-skärm. Detta gör att du kan köra två appar samtidigt, så att du kan surfa på nätet eller titta på en video på huvudskärmen medan du skickar meddelanden eller kontrollerar e-post på den sekundära skärmen.

Andra funktioner i LG Wing inkluderar en trippel bakre kamerainställning med 64MP main, 13MP ultrabred och 12MP “Ultra Wide Big Pixel” -kameror, en Snapdragon 765G-processor, 8 GB RAM och ett 4000 mAh batteri. LG Wing är kompatibel med Verizons 5G Ultra Wideband-täckning, som finns i delar av 36 städer, och kommer också att stödja Verizons 5G Nationwide-nätverk som lanseras senare i år.