Meater är den smarta köketermometern för grillälskare (foton och videor)

Meater är den smarta köketermometern för grillälskare (foton och videor)

TILL ShowStoppers (MWC 2019) i Barcelona har vi hittat en produkt som kommer att tilltala de som älskar grillar och estetiska grillar, särskilt de smartare. Hans namn är Meater och det är mer än bara en köketermometer: tack vare anslutning Blåtand och smartphone-appen kan den berätta exakt och effektivt när köttet verkligen tillagas som vi gillar det.

Designad och tillverkad av den brittiska start-up, är Meater en liten enhet med smarta funktioner. För att använda det helt enkelt dra ut det ur laddningsbas, skjut in den i kött och välj önskad matlagningstyp i den medföljande appen för mobila enheter, tillgänglig för båda Android det för iOS. Vid detta tillfälle, lägg bara köttet i ugnen, i ugnen eller på grillen, så tar det hand om resten: när tillagningen är klar är det underrättelse.

På teknisk nivå presenterar produkten två temperatursensorer, en dedikerad till den yttre miljön och en för att mäta köttets inre värme. Genom appen är det möjligt att välja och hantera olika styckningsdelar och olika typer av matlagning, helt anpassa varje parameter.

Det finns två versioner av produkten: den vanliga har en radie Blåtand av ca 10 meter, medan den dyrare Plus-versionen når upp till 50 meter räckvidd, därför har den ett mycket bredare utbud för anslutning till smarttelefonen.

LÄS OCH: Officiell Huawei MateBook X Pro och MateBook 14

Meater finns redan till försäljning på de viktigaste europeiska marknaderna med olika priser beroende på vald version. Standardversionen av Meater kostar 89 €, medan Plus en är prissatt till 109 €. Om du vill veta alla hemligheterna med den här lilla enheten, hitta vår nedan video- dedikerad med alla förklaringar om operationen, medan du för andra detaljer kan gå till den officiella webbplatsen på denna adress.

Meater – Video

Meater – Bilder