Med Google Duplex kan du nu boka tid hos frisören eller frisören

Med Google Duplex kan du nu boka tid hos frisören eller frisören

Under det avlägsna Google I / O 2018 hade Mountain View-företaget presenterat en ganska speciell teknik som heter Google Duplex, utformad som en extra funktion av Google Assistant som låter dig interagera med mänsklig personal istället för användare, till exempel för boka tid. Avgick från USA och anlände sedan till andra länder, inklusive Italien, till möjligheten att boka bord på en restaurang, Nu Big G har gjort kapaciteten på reservera en plats till användaren hos frisören och frisören.

Nyheten har redan landat i USA, men inte för alla, där vissa användare har lyckats be Google Assistant att ring salongen valt att begära en tid och förklarar dag och den tidslucka favorit. Nackdelen är att den här funktionen bara stöder tre typer av tjänster: en herrklippning, en damklippning eller en allmän frisyr, som anges av. Därför är det nödvändigt för kunden att ringa personligen vid olika behov.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Behöver för att specificera att Duplex artificiella intelligens varnar säljaren om att samtalet pågår den är automatiserad och det kommer då registrerad. Vid denna tidpunkt är det upp till samtalspartnern att ge eller inte samtyckeoch i fallet med det andra alternativet kommer samtalet att skickas direkt i användarens händer, som måste slutföra operationen självständigt. Som redan anges ovan är denna funktion tillgänglig endast i USA och det är inte känt när det kommer att landa någon annanstans.

Via: The Verge