Mellanklassiga Pixel-telefoner på gång, ny fishy-kod upptäckt

GOOGLE Pixel 4a

Google förbereder sig för att göra 2020 ännu bättre med alla förbättringar och nya produkter och tjänster. Nyligen började det erbjuda Advanced Protection Program med enklare åtkomst och registrering. Google Sök har också förbättrat shoppingresultat för skor, kläder och accessoarer. Google Phone-appen kan till och med få support för samtalsinspelning snart. När det gäller Google-appen får det ett Labs-avsnitt för experimentella appar. Ankomsten av nya saker är oändlig och snart får vi se Pixel 4a och senare i år, Pixel 5.

Google sägs arbeta med ett par mellanstora Pixel-smartphones för i år. Den ena kommer att vara en vanlig 4G LTE-telefon som drivs av en Snapdragon 730. Den andra blir kraftfullare med ett Snapdragon 765-chipset och 5G-anslutning. Vi antar att de kommer att bli Pixel 4a och Pixel 4a XL som kan släppas någon gång i maj under nästa Google I / O.

Berömda leakster gick vidare genom att komma med renderingar av Pixel 4a. Telefonen liknar Pixel 4-serien. Och sedan kom ett nytt bevis på Twitter med tillstånd av @ akes29 som sa att han såg nya kodnamn i ett Android Open Source-projekt (AOSP) för Pixel 4. Som varje år är kodnamnen ”fiskiga” –Sunfish, Redfin och Bramble.

Sunfish tros vara mellanklass med Qualcomms Snapdragon 730-processor. Den här kan inte hantera 5G så det kan vara 4G-upplagan. Redfin har en sm7250-referens som är Qualcomm Snapdragon 765 SoC med 5G-modem. Detta kan vara 5G Pixel-telefonen.

GOOGLE Pixel 4a-bild

Sist men inte minst inkluderar Bramble också Snapdragon 765-chipset och körs på Android 10 eller Android 11. Kan Google släppa tre mellantelefoner 2020? Vi tänker bara två men tekniska jätten kan göra ett experiment med 5G- och icke-5G-telefoner. Låt oss vänta och se.