Microsoft gör en hopfällbar Android-telefon. Ja.

 Microsoft gör en hopfällbar Android-telefon.  Ja.

Microsoft gör en hopfällbar Android-telefon. Ja. – Thurrott.com

Upplagt den 2 oktober 2019 av Mehedi Hassan i Android, hårdvara, Microsoft, mobil med 151 kommentarer

Microsoft tillverkar en telefon som drivs av Android. Det är en hopfällbar telefon. Det är en Surface-märkt enhet. Det heter Surface Duo. Och igen kör Android.

Microsoft säger att det samarbetar med Google för att få det bästa av Android till Surface. Enheten har ett 360-graders gångjärn och erbjuder en anpassad Microsoft-upplevelse lagrad ovanpå Android. Den har två 5,6-tums skärmar, så den blir till en 8,3-tums enhet när den fälls ut.

Microsoft avslöjar inte många detaljer om enheten, även om enheten inte verkar ha en bakre kamera. Det kommer att finnas tillgängligt under semester 2020.

Microsoft tillverkar en telefon som drivs av Android. Nej. Detta är inte ett skämt #MicrosoftEvent pic.twitter.com/r8inEG2TKj

– Mehedi Hassan (@mehedih_) 2 oktober 2019

Märkt med Surface Duo

Stäng inloggningsformuläret

Logga in på Thurrott.com Eller

Hej där … din annonsblockerare visas.


Du är inte här för annonser. Vi förstår. Men annonser hjälper oss att hålla lamporna tända. Och du kan stödja vår journalistik genom att utnyttja ett av dessa alternativ:

Registrera dig för ett gratis Thurrott.com-konto nedan så kan du ad-blockera efter eget hjärta. Eller om du inte vill ha ett konto kan du placera Thurrott.com i din annonsblockerares vitlista. Oavsett vilket du väljer, tack!