Microsoft lanserar enklare ny Xbox-guide

Microsoft lanserar enklare ny Xbox-guide

Xbox One-uppdateringen i maj 2020 är nu tillgänglig, med en enklare ny guide, ytterligare spelfilter och mer.

“Driven av feedback från dig, vårt världsomspännande samhälle, är vi glada att kunna dela några nya uppdateringar och förbättringar som redan lanseras på alla Xbox One-konsoler”, meddelade Microsofts Jonathan Hildebrandt. “Uppdateringen från maj 2020 är tillgänglig nu och levererar ett enklare guidegränssnitt, en ny community-upplevelse, ytterligare samlingsfilter och ett bättre sätt att bläddra bland Mixer.”

Här är vad som är nytt i maj 2020-uppdateringen:

Enklare ny Xbox-guide. Detta är användargränssnittet som visas när du trycker på Xbox-knappen. det låter dig växla mellan spel och appar och navigera till andra platser i Xbox Dashboard. I den här utgåvan har guiden strömlinjeformats för att vara renare och lättare att läsa och navigera. Och för första gången kan du anpassa ordningen på flikarna i guiden till vad som fungerar för dig.

Ytterligare insamlingsfilter. Skärmen Mina spel och appar erbjuder nu Genre and Player Count till listan över tillgängliga filter.

Mixerström bläddra förbättringar. Mixer-instrumentpanelupplevelsen gör det lättare att bläddra bland tillgängliga strömmar med live-miniatyrer.