Microsoft Surface Duo design med dubbla skärmar, internt visas

Microsoft Surface Duo design med dubbla skärmar, internt visas

Säg vad du vill om Microsoft Surface Duo men vi tror att det kommer att ha en speciell publik. Det är en hybrid smartphone-surfplatta med en dubbelskärm som kan konkurrera med Samsung Galaxy Z Fold 2 eller Huawei Mate. Det kan inte ha en enda vikbar skärm men den dubbla skärmen erbjuder en större skärm fastigheter. Enheten tillkännagavs officiellt förra veckan efter många månader av rykten, spekulationer och läckor. Till och med Microsofts chefer retade Surface Duo så vi förväntade oss tillkännagivandet.

Microsoft Surface Duo är redo med sida vid sida vyer. Det är perfekt för arbete eftersom du kan göra multitasking. Enheten lovades till och med med tre års Android-uppdateringar.

Enheten är fokuserad på mobil produktivitet. Den har inte alla de senaste och mest premiumfunktionerna. Det är dock fantastiskt om du bara vill slutföra uppgifter med snabbhet och effektivitet utan att behöva vara beroende av din PC eller laptop.

CNET fick en enhet från Microsoft så de tekniska killarna kunde titta på den. Den nya enheten tillkännagavs via en virtuell genomgång. Vi har inte en praktisk upplevelse ännu men Microsoft har varit generösa när det gäller att dela enheten till webben.

Innan produktlanseringen retade Google SVP Lockheimer själv telefonplattan. Det var efter en omgång teasers av Microsoft-chefer. Microsoft Surface Duo som visas i videon nedan visar redan allt inuti. Vi behöver inte vänta på en nedbrytning.

De Microsoft Surface Duo är en smartphone. Det är också en surfplatta så att du kan säga att den är hybrid. Den har ett dubbelskärmsystem som låter dig köra två Android-appar samtidigt. Den har ett anpassat Android-gränssnitt.

Enheten viks som en riktig bok med 5,6 tum på båda sidor. Vi kan föreställa oss att läsa e-böcker på denna gadget. Den körs på Qualcomms Snapdragon 855-chipset plus anpassade Microsoft-chips för batterihantering. Vi ser två batterier inuti, som driver båda skärmarna.

Skärmarna möjliggör stöd för pennor förutom standardpekskärmsupplevelsen. Andra funktioner inkluderar närhetssensorer, accelerometrar och gyroskop på båda skärmarna. Det mesta av kretsarna passerar genom små gångjärn på båda sidor.

Som beskrivet har Microsoft Surface Duo inte 5G eller NFC. Den har inte ens den senaste WiFi 6. Skärmarna har betydande ramar längst ner och på toppen men enheten är fortfarande väldigt tunn. Storleken är definitivt “bekväm” att använda och är mycket “fickbar”.

Några grundläggande telefonfunktionsfunktioner är INTE tillgängliga som Face ID, ansiktsskanning eller någon form av biometri. Vi ser ingen knapp någonstans, bara en USB-C-port. Det finns ingen port för pennan.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar Gorilla Glass på båda sidor och båda skärmarna. Antennmottagningen förbättras tack vare helglasdesignen. Designen ser ut och känns robust att den kan hålla länge även efter tusentals öppningar och stängningar.

CNET har jämfört Microsoft Surface Duo med Nintendo 3DS. Att hålla den är bekväm och inte tung. Du kan vända den upp och stötta den i valfri vinkel för att titta på en video. Enheten som visas i videon fungerar inte. Det gavs för att visa inre. Förvänta dig en riktig arbetsenhet under de närmaste veckorna när marknaden släpps.