Microsoft tillkännager nya Xbox One-paket

Microsoft Announces New Xbox One Bundles

Microsofts beslut att sänka priserna på Xbox One 2015 och sedan erbjuda många mervärde-buntar var helt klart en stor framgång. Så idag tillkännagav mjukvarugiganten två nya Xbox One-paket, inklusive en version som låter dig välja en fullständig nedladdning efter eget val.

“Medan semestern nu är bakom oss är vi glada att ringa in det nya året med ännu mer värde och val för våra fans att uppleva den största speluppställningen i Xbox-historien långt in i 2016,” ett nytt inlägg till Xbox Wire-bloggen läser.

På den anteckningen har Microsoft meddelat följande två nya buntar.

Xbox One Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Bundle. Denna bunt innehåller en Xbox One 1 TB-konsol, en kopia av och fullständiga nedladdningar av och. (Obs: de två sistnämnda är Xbox 360-titlar som fungerar i bakåtkompatibilitetsläge.) Detta paket kostar 399 US $ hos deltagande återförsäljare, inklusive Microsoft-butiker, i alla regioner där Xbox One är tillgängligt, utom Belgien, Kina, Frankrike, Japan och Nederländerna . Det skickas till återförsäljare idag.

Xbox One 500 GB namnge ditt spelpaket. Paketet innehåller en Xbox One 500 GB-konsol och en fullständig nedladdning av en titel efter eget val från följande lista:,, eller. Detta paket kostar 349 US $ och kommer att börja levereras till deltagande återförsäljare den 12 januari i Australien, Tyskland, Irland, Mexiko, Nya Zeeland och Storbritannien. Det skickas sedan till deltagande återförsäljare (inklusive Microsoft-butiker) i USA, Brasilien och Kanada i i slutet av januari.