Microsofts Gears 5 Custom Controller dyker upp tidigt

Microsofts Gears 5 Custom Controller dyker upp tidigt

I september släpper Microsoft nästa spel i Gears of War-serien som företaget har visat upp i många månader. Företaget hoppas att det nya spelet kommer att ge lite prestige tillbaka till Xbox-märket som saknats i exklusivitetsavdelningen.

Den nya anpassade handkontrollen, upptäckt av Walking Cat, förbereds för släpp tillsammans med Gears of War 5. Styrenheten kommer med ett matchande stativ och som tidigare anpassade styrenheter är detta inte en Elite-version utan istället är standard-Xbox-kontrollen i ny kläder.

Microsoft har investerat betydande tid och pengar i Gears of War-serien och företaget hoppas att det med den femte iterationen i serien kan hitta nya framgångar som de tidiga spelen som levererades. Xbox-franchisen har saknat en exklusiv titel för “mördare” med många tidigare försök som Sea of ​​Thieves och Sunset Overdrive, trots att de var anständiga spel, och inte uppmärksammat Microsoft hoppades att de skulle ge plattformen.

Gears of War 5 kommer att släppas den 10 september och jag förväntar mig att denna kontroller är tillgänglig på eller runt det datumet.

Märkt med Gears of War 5, Microsoft