MIUI 11-uppdatering för att föra applådan till Xiaomi, Redmi-telefoner

MIUI 11

MIUI 11 är nästan här för de flesta Xiaomi-enheter. Den har redesignats för den nya eran med flera funktioner och förbättringar. De första enheterna som fick uppdateringen inkluderar Mi 6 och Redmi K20 Pro plus Redmi K20. Andra Redmi-telefoner som får uppdateringen är följande: Redmi Y3, Redmi Note 7 / Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7, samt POCO F1. Med MIUI 11 får Xiaomi och Redmi smartphones en applåda.

Funktionen har inte varit tillgänglig för Xiaomi-telefoner. MIUI listar bara apparna på hemskärmarna. Den nya applådan tar snart appar till ett särskilt utrymme istället för att alltid vara på hemskärmen på ett oorganiserat sätt.

Kontrollera MIUI-lanseringsuppdateringen för att se om applådan på MIUI 11 nu är tillgänglig. Under hemskärmsinställningarna väljer du mellan det nya lådläget eller det klassiska läget. När du är inställd sveper du uppåt på startskärmen för att öppna MIUI 11-applådan. Appar som nyligen använts dyker upp över lådan.

De som redan har MIUI 11 i Kina får den nya uppdateringen. Global Stable ROM är inte tillgängligt ännu men det borde snart vara ute särskilt för dem i Europa och Indien. Bortsett från de telefoner som vi nämnde tidigare förväntas följande modeller också få MIUI 11: Redmi Note 8, Redmi Note 6 Pro, Redmi 8 / 8A och Redmi 7A. Redmi Note 8 Pro får MIUI 11 nästa månad.

Om det här är första gången du får MIUI 11 kan du förvänta dig dessa funktioner: Naturliga ljudlägen, Naturlarmtoner, Trådlöst utskriftsalternativ, Trådlöst utskriftsalternativ, Dubbel klocka, Mi-delning, Skärmgjutning och Nytt spelturboläge. Vänta på de officiella OTA-uppdateringarna (over-the-air) för att få de nämnda funktionerna.