Mobvoi TicWatch GTX är billig smartwatch med många funktioner

Mobvoi TicWatch GTX är billig smartwatch med många funktioner

Apple Watch Series 6 har äntligen lanserats och det har också den kostnadseffektiva Apple Watch SE, men när det gäller en smartwatch för massorna måste du vända huvudet från Apple och gå vidare med jakten. Jakten på en billig smartwatch kan äntligen upphöra vid TicWatch GTX av det kinesiska företaget Mobvoi. Det här är en klocka med fitnessspårare, nästan 10 dagars strömkälla (i energisparläge) och en billig $ 59,99 prislapp.

TicWatch GTX är främst inriktad på användare som inte vill betala 100 dollar för en fitnessspårare, och kan köpas i USA, Storbritannien, Australien och Europa för £ 54,99 AUD $ 89,99 respektive € 59,99. Som tidigare rapporterats tappade Mobvoi Googles WearOS för sitt eget operativsystem. Den nya TicWatch GTX kör anpassad Realtime OS som företaget säger är optimerad för att erbjuda upp till åtta dagars batteritid på en enda laddning.

Smartklockan har en 1,28-tums TFT-skärm med 240 x 240 upplösning. Den drivs av ett 200 mAh batteri och levereras med Bluetooth 5.0 för anslutning. TicWatch GTX har en accelerometer och förutom sömn- och fitnessspårning har den också en 27/7 pulsfunktionsfunktion.

Förutom 14 träningslägen åtföljs klockan av en rad ansikten, men användarna kan också använda foton på den anslutna telefonens galleri som en urtavla. Mobvois smartklocka har IP68-värmebeständighet, vilket gör den idealisk för en simtur i poolen eller en svettning i gymmet. Den levereras ihop med ett slitstarkt 22mm TPU-band och som alla andra smartklockor kan du få samtals- och meddelandemeddelanden eller styra musik från den bärbara enheten.