Mobvoi TicWatch S2, TicWatch E2 prisinformation tillgänglig

Mobvoi TicWatch S2, TicWatch E2 prisinformation tillgänglig

TicWatch E2 och S2 kommer äntligen. De två ser lika mycket ut men de skiljer sig fortfarande på många sätt. Vi kommer ihåg att Mobvoi visade upp TicWatch E2 smartwatch förra året men det är först nu båda bärbara produkterna är redo att släppa marknaden. Dessa smarta klockor erbjuder smarta träningsfunktioner och lovar pålitlig simningssäkerhet så att du inte behöver oroa dig för att vattnet sipprar in, särskilt om du älskar vattensporter och aktiviteter. Drivs av Qualcomm Snapdragon Wear, förvänta dig imponerande prestanda, hastighet och sömlös anslutning.

De TicWatch E2 kostar $ 159,99 i USA (£ 145,99 / € 159,99 i Europa). De TicWatch S2 kostar också detsamma.

Mobvoi tillkännagav också TicMotion. Det är en ny serie proaktiva träningsfunktioner från Mobvoi. Det erbjuder mer än bara att räkna kalorier eller steg. Dess osynliga AI-algoritmer hjälper S2- och E2-funktionerna att maximeras.

TicMotion tillåter simövervakning och analys av olika data inklusive hastighet och varvtid. Det erbjuder helt automatiserad aktivitetsigenkänning för daglig övervakning av aktiviteter som att sova eller springa utan behov av en tredjepartsapp.

De två kan vara nära lika men TicWatch S2 är mer redo för robusta och utomhusäventyr på grund av dess MIL-STD-810G amerikanska militärklassificering. För att granska specifikationerna har smartklockorna en 1,39-tums AMOLED-skärm, 400 x 400 pixlar, Bluetooth v4.1, WIFI, GPS, Qualcomm Snapdragon Wear 2100-chipset, accelerometer, pulssensor, gyroskop och ett 415 mAh batteri.

TicWatch E2

TicWatch S2