Mobvois TicWatch C2 finns nu att köpa i USA

Mobvois TicWatch C2 finns nu att köpa i USA

Om du vill ha de flesta funktioner som premium smartwatch-märken som Samsung eller Apple erbjuder men till ett mycket överkomligt pris, finns det märken där ute som kan ge dig det. En av dessa är Kina-baserade och Google-stödda varumärket Mobvoi. I oktober förra året meddelade de sin TicWatch C2 och nu är den äntligen tillgänglig för köp globalt och kommer att skickas i USA om ett par veckor. Låt oss titta igen på vad som gör den här smartwatchen, ja, kryssa.

Ticwatch C2 har ett klassiskt utseende, vilket innebär att den har en cirkulär design med sin 1,3-tums AMOLED-skärm med 360 x 360-upplösning. Den har Onyx- och Platinum-modeller med utbytbara 20 mm äkta läderband och en rosaguldversion med ett tunnare fodral och ett 18 mm band. Medan den drivs av Wear OS körs den fortfarande på den äldre Snapdragon Wear 2100-processorn istället för den nyare Wear 3100-plattformen.

Du får full tillgång till Google Play Store som är speciellt byggd för din handled och naturligtvis tillgång till Google Assistant och alla dess funktioner. Och om du gillar fitnessspårning har den här inbyggd GPS, en pulsmätare, liksom vanliga sensorer som accelerometer, gyroskop etc. Den har också NFC-stöd så att du kan använda Google Pay för att göra betalningar i fysiska butiker som stöder mobil betalningsplattform.

Du får 1-2 timmars batteritid med den här, även om det naturligtvis beror på hur ofta du använder den under hela dagen. Det är IP68 dammtätt och vattentätt så att du kan använda det utan mycket oro även när ”livet händer”. Den stöder både Android och iOS men stöder tyvärr inte att ringa och ta emot samtal.

TicWatch C2 finns nu att köpa och kostar endast 199,99 USD. Om du är i USA måste du vänta ett par veckor till innan det skickas, förhoppningsvis före jul.

KÄLLA: Mobvoi