Moleskine utökar erbjudandet för sitt Smart Writing System: här är den fristående Pen + Ellipse (foto)

Moleskine utökar erbjudandet för sitt Smart Writing System: här är den fristående Pen + Ellipse (foto)

Listpriset är 199 €.

Av Smart Writing System av Moleskine Vi pratade mycket med dig under vår recension och uppskattade den stora kvalitet – både konstruktivt och stilistiskt, liksom mjukvara – men utan att påpeka några brister, särskilt det inte exakt billiga priset och skyldigheten att köpa med papperstabletter. För att dra nytta av den digitala tolkningen av den historiska Moleskine-dagboken var det faktiskt nödvändigt att köpa 229 euro och separat Smart planerare från 29,90 €.

Slutligen har dock Moleskine beslutat att också lansera en på marknaden penna , dvs det kräver inte att du köper in lakan och lämnar det gratis val av användare om de bara väljer papperstabletter eller Smart Planner. Det är om Penna + Ellipse, som inte skiljer sig från den tidigare Pen + för funktionalitet eller kapacitet, men för tillfället har fått en estetik.

LÄS OCH: Moleskine Smart Writing, recensionen

De pris i verkligheten är det fortfarande ganska högt, det vill säga 199 €, men det motsvarar en besparing på några tiotals euro jämfört med tidigare, för alla som var villiga att bara använda pennan med Smart Planner. Detta är inte en så viktig skillnad, särskilt för ett belopp som är högre än 200 euro, men fritt val är alltid att föredra. Slutligen kommer vi ihåg attapp att dra nytta av Moleskine Smart Writing System är tillgängligt för iOS, Android och Windows 10.

Via: The Verge Source: Moleskine