Moto E6 är Lenovo-Motorolas senaste Android-telefon på nybörjarnivå

Motorola Moto E6

Moto E6-specifikationerna spilldes före lanseringen och redan i maj. Och igår nämnde vi att telefonen snart skulle komma. Det läcktes ut tillsammans med Samsung Galaxy A10s och LG X2 2019. Idag debuterar Motorola officiellt den nya Moto E-smarttelefonen som en korrekt uppföljning av Moto E5. Motorola kan ha fokuserat på Android One-telefoner nyligen men det ger fortfarande inte upp på vanliga och mer budgetvänliga Android-enheter. Bara genom att titta på smarttelefonen kommer du att tro att det är en premiummodell med sin stora skärm och fina estetik.

Förutom de stora ramarna gillar vi det faktum att telefonens pris inte bryter banken. Batteriet kan hålla länge medan den skarpa kameran tillåter bilder av hög kvalitet. Enheten är utrustad med en 5,5-tums Max Vision-skärm med 18: 9-bildförhållande, 13MP primär kamera med porträttläge och ett hela 3000 mAh-batteri. Telefonens byggnad är unibody, lätt och är faktiskt vattenavvisande.

Batteriet är tillräckligt kraftfullt för att det ska ta åtta timmar när du spelar mobilspel direkt. Titta på fem filmer rakt eller njut av 109 timmars musikuppspelning. Moto E6 körs på en octa-core Qualcomm Snapdragon-processor så den är snabbare än den tidigare Moto E5. Du kan njuta av upp till 256 GB lagringsutrymme ombord.

Moto E6 körs på Android 9 Pie sans alla onödiga appar och bloatware. Moto-upplevelserna är också en stor del av Moto E6. Extra upplevelser är One Button Nav och Media Controls.

När det gäller att ta foton och videor har 13MP huvudkamera förenas med bländare f / 2.0. Det är bra för svagt ljus. Nattscener fångas också mycket av kameran. Porträttläge och Spot Color hjälper också. 5MP selfie-shootern inkluderar också porträttläge för den vackra suddighetseffekten. Du kan också njuta av Fast Flashlight och Screenshot Editor.

Moto E6 går till $ 149,99. Det kommer att vara ute i USA via Verizon (nu tillgängligt), T-Mobile, Boost Mobile, US Cellular, Xfinity Mobile, Consumer Cellular och Metro. Du kan också gå vidare från Walmart, B&H Photo, Best Buy och Amazon.