Motorola har skapat en Moto Mod för Amazon Alexa (som kostar mer än Echo-högtalarens ingångsnivå) (foto)

Motorola har skapat en Moto Mod för Amazon Alexa (som kostar mer än Echo-högtalarens ingångsnivå) (foto)

Något är fel med priset på den nya Moto Mod som lanserades av Motorola.

Redan förutspått för några dagar sedan av de vanliga pålitliga rykten om, Motorola har just lanserat en på den amerikanska marknaden nya Moto Mod för sina kompatibla smartphones (som t.ex. Moto Z2 Play, här vår recension). Det är en högtalarmodul för Amazons röstassistent, Alexa.

Detta är inte den första högtalarmodulen som presenteras av Motorola, eftersom JBL SoundBoost 2 redan har funnits under en tid, men den här gången är det en , som integrerar alla de avancerade funktionerna i det populära och mångsidiga Alexa. Designen är klassisk nog för en högtalare, förutomflashig blå LED-ring, en särskiljande egenskap hos de senaste enheterna utrustade med Amazons röstassistent.

LÄS OCH: Motorola Moto X4, recensionen

Men den pris, som visas omedelbart begränsa kraftigt av den nya Moto Mod. Listpriset är faktiskt $ 150, som kanske inte verkar överdrivet alls, men det blir så jämfört med priset påAmazon Echo , sålde bra $ 50 mindre.

Det är därför inte klart varför en användare ska gå till denna Moto Mod, vars vikt och storlek gör det jämnt svårt att använda på resande fot, men mer för hemmabruk (eller i vilket fall som helst mindre dynamisk), för vilket det skulle vara bekvämare att vända sig till billigare Echo-enheter. I vilket fall som helst, tyvärr eller lyckligtvis, dessa dilemman de är av lite intresse för oss italienska användare, att vi fortfarande inte kan njuta av Alexa lokaliserat på italienska. Så vi kommer inte att se sådana enheter på vår marknad på kort sikt.

Via: The Verge