Motorola lanserar nya Moto G Fast och Moto E

Motorola lanserar nya Moto G Fast och Moto E

Moto G snabb

Motorola lanserar två nya telefoner idag. Företaget introducerar två nya prisvärda Android-telefoner, den nya Moto G Fast och den nya Moto E. Båda enheterna är under $ 200, så förvänta dig inte att se några galna bra specifikationer här.

Moto G Fast, som kommer in på $ 199, har en Snapdragon 665-processor som vi har sett på Moto G Power och Moto G Stylus. Enheten levereras med 3 GB RAM-minne och 32 GB lagringsutrymme. För skärmen får du bara en 6,4-tums 720p-skärm, vilket kanske inte är bra, för att vara ärlig.

Annat än det har enheten en 16MP primär kamera, tillsammans med ett 2MP makro och 8MP ultrabred sensor på baksidan. Det finns också en 8MP kamera på framsidan för selfies. Enheten levereras med Android 10 ur lådan, med ett 4000 mAh batteri.

På Moto E får du en 6,2-tums 720p-skärm. Enheten har en Snapdragon 632-processor, 2 GB RAM, 32 GB intern lagring och ett 3550 mAh batteri. För kameran finns en 13MP-kamera på baksidan, tillsammans med en 2MP djupgivare. På framsidan finns en 5MP kamera för selfies. Liksom Moto G Fast drivs den nya Moto E av Android 10 och kostar endast 149,99 USD.

Moto E

Motorola säger att de nya enheterna är tillgängliga för förbeställning idag från Amazon, B&H, Walmart, liksom Motorola själv. Båda enheterna kommer att skickas den 12 juni, och de kommer också att finnas tillgängliga från vissa operatörer som T-Mobile och Boost Mobile senare.

Märkt med Moto E, Moto G Fast, Motorola